INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCAPĂ MARICA DE UN RIVAL?

Cacau ar pleca în vară la Sevilla

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Veşti bune pentru Ciprian Marica. Atacantul care l-a scos din echipă la VfB Stuttgart îşi face bagajele pentru Spania. Cacau, al cărui contract cu şvabii expiră la vară, e foarte aproape de un transfer la FC Sevilla.


"Nu ştiu dacă mai rămîn un sezon în Bundesliga. Visul meu e să mă mut în Spania şi aş vrea să joc în Primera Division", a declarat germanul de origine braziliană. Cacau este într-o formă extraordinară, reuşind să marcheze în ultimele 3 meciuri nu mai puţin de şapte goluri, între care şi unul în poarta Barcelonei, în turul "optimilor" Champions League.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
otelarul_123
otelarul_123  •  02 Martie 2010, 17:33

O veste la fel de buna s-a anuntat a fi si plecarea lui Gomez la Munchen ... chiar daca pleaca si Cacau si Progrebnyack (nu stiu daca am scris corect) Marica tot nu va putea sa isi croiasca drumul catre postul de titular cert al echipei, deoarece pur si simplu nu e indeajuns de valoros pentru un campionat puternic cum e cel al Germaniei .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close