INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SE DUCE LA SCHALKE?

Cacau pleacă, avantaj Marica

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Coechipierul lui Ciprian Marica la Stuttgart, Cacau, s-a hotărît unde va juca începînd din sezonul viitor, dar va vorbi abia miercurea viitoare.

 

"Deocamdată, toată concentrarea e pe meciul cu Bayern, de sîmbătă. Apoi voi face o declaraţie publică şi îmi voi explica totodată decizia", a anunţat brazilianul. Cotidianul Bild susţine că atacantul nu-şi va prelungi contractul cu VfB, ci va pleca la Schalke 04.

Mutarea i-ar prinde foarte bine lui Marica, pentru care Cacau e principalul concurent pe post, în condiţiile în care celălalt "vîrf", Pogrebniak, a avut tot timpul susţinerea antrenorului Christian Gross.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  26 Martie 2010, 19:58

eu cred ca va ajunge la FC Sevilla...

 •  26 Martie 2010, 16:03

Nu vad cum ar putea fi in avantajul unui jucator care are o mana de goluri in atata timp la nemti. Crede cineva ca o sa-l dea pe Cacau cu gandu` ca stau flexati pt ca-l au pe Marica. Eu zic ca-i aduc inlocuitor. Si cum oricine e mai bun decat Marica avantajul nu poate fi decat de partea noului venit

 •  26 Martie 2010, 15:15

cred ca va veni la bayern sa faca cuplu de atac cu gomez,

Vezi toate comentariile (3)
Comentează