INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Căpitan celest?! Din 2008 la Lazio, Ștefan Radu e favorit să preia banderola de căpitan

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2015 00:00

Sezonul trecut al doilea căpitan, fundașul de 28 de ani s-a înțeles cu lazialii pentru prelungirea contractului pe 4 ani

Despărțirea de căpitanul Stefano Mauri, 35 ani, îi deschide o nouă perspectivă lui Ștefan Radu la Lazio. După semnarea noului contract, pe 4 sezoane, apărătorul în vîrstă de 28 de ani ar putea prelua banderola. Oricum, el este în mod normal favoritul. Îmbracă tricoul biancocelest de 7 ani și jumătate, fiind printre cei mai vechi din actualul lot, iar stagiunea trecută a purtat-o ori de cîte ori a lipsit Mauri.

Record de longevitate

Și încă ceva. Prin reînnoirea acordului cu Lazio, ex-dinamovistul are posibilitatea de a corecta un record de longevitate. Dacă rămîne la Roma pînă-n 2019 sau 2020, Radu va deveni jucătorul român cu cei mai mulți ani petrecuți la un singur club în străinătate. Actualul record, 10 ani, este împărțit de Răzvan Raț, din 2003 pînă-n 2013 la Șahtior, și Tiberiu Ghioane, care a evoluat la Dinamo Kiev între 2001 și 2011.

1.400.000 €net anual, cu 200.000 mai mult decît în prezent, ar cîștiga Radu conform noului contract

"Le mulțumesc fanilor pentru susținere. În inimă voi rămîne căpitanul iubitei mele Lazio"
Stefano Mauri

Despărțire din cauza blaturilor?

Înțelegerea intervenită între Stefano Mauri și președintele lui Lazio, Lotito, de a nu mai continua colaborarea, pare să aibă legătură cu meciurile trucate din Italia. Lazio a fost amendată cu 40.000 de euro în 2013, iar Mauri a primit o suspendare de 6 luni. Și el, și clubul ar putea fi chemați în instanță, pentru a răspunde și penal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
benaflek
benaflek  •  11 Iulie 2015, 10:59

deci a fost capitan 7 ani ?e ceva

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close