INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WESTERLO - ANDERLECHT 2-4

Ce face când revine căpitanul? Stanciu a marcat cu St. Trond și Westerlo, în lipsa celuilalt virtuoz al echipei, Hanni

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 00:00

Nicolae Stanciu a plecat ca din pușcă în 2017. Două meciuri, două goluri.

O bijuterie etapa trecută, la 3-1 cu St. Trond, și o reușită cu capul, miercuri seară, la Westerlo. Antrenorul său de la Anderlecht, Rene Weiler, crede că vacanța de Sărbători i-a prins bine: "Atât fizic, cât și mental". Dar cotidianul Het Nieuwsblad a adus în discuție și un alt element: "Nico a strălucit în lipsa lui Hanni".

Absența mijlocașului algerian, plecat la Cupa Africii pe Națiuni (CAN), i-a permis ex-stelistului să se desfășoare în voie la mijlocul terenului. Însă Hanni, care e și căpitanul echipei, a fost eliminat de la CAN și a revenit la Bruxelles. Ce va face Weiler de acum cu Stanciu? Când i-a cuplat în linia mediană, "tricolorul" n-a părut în apele lui. Iar spre sfârșitul anului trecut a aterizat pe bancă!

7 goluria dat Stanciu pentru Anderlecht: 4 în campionat (17 apariții), 3 în Europa League (6 meciuri)

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează