INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ce spune Victor Becali despre un nou contract al lui Chivu la Inter

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 17:01

Victor Becali, impresarul lui Cristi Chivu, a acordat un interviu în exclusivitate pentru FcInterNews.it. în care a vorbit despre situaţia contractuală a căpitanului naţionalei.

Titular în premieră în meciul pierdut de Inter în faţa lui Bayern Munchen, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor, după ce a fost suspendat patru etape în urma incidentului din meciul cu Bari, Chivu a făcut un meci slab. Ziariştii de la Gazzetta dello Sport au scris că fundaşul român a avut o seară de coşmar.

Citeşte AICI despre gestul lui Chivu din partida cu Bari şi vezi VIDEO!

Impresarul insistă pe faptul că jucătorul român este apreciat de toată lumea la Inter şi că se simte foarte bine aici. "Are o relaţie excelentă cu toţi. Începînd cu preşedintele Moratti şi pînă la ultimul tînăr care se antrenează sub comanda lui Leonardo".

Becali a vorbit şi despre contractul lui Chivu care expiră anul viitor. "Chivu este fericit la Inter, unde a cîştigat tot ce se putea cîştiga şi unde a fost mereu un protagonist. În iunie va avea 31 de ani, dar toată lumea ştie valoare lui".

El mai spune că nu ştie nimic despre un nou contract, dar că mai mult ca sigur acest lucru se va discuta în vară: "Nu vreau să merg atît de departe, dar cred că în vară ne putem întîlni cu conducerea clubului. Vom vedea ce oferă clubul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dreamer123
dreamer123  •  25 Februarie 2011, 00:36

l a ametit robben cum ametea nea marin prazul in film. victor becalli sa taca din gura

deco
deco  •  24 Februarie 2011, 18:08

Chivu a jucat OK, in nota lui. Cand are jucatori ca Robben, Messi, Ronaldo, etc in fata, care pun accent pe viteza, e in inferioritate, pt ca nu are o viteza buna pt banda, totusi joaca acolo pt ca e polivalent si sigur. Aseara daca marca Robben la bara avuta, poate se putea da vina pe el. dar a gresit Cesar la gol. Si Chivu in rest a jucat bine, Cambiasso a ratat prea usor mai ales la a doua ocazie. Au avut ghinion, singurul lucru care face diferenta notabila fata de echipa lui Mourinho.

rippersash
rippersash  •  24 Februarie 2011, 17:47

Eu chiar nu inteleg ce au brosc@rii astia cu CHivu. Una doua cand Inter pierde el este scos vinovat. Aseara Julio cesar a gresit la gol iar mare parte din vina pe partea lui Chivu e a lui Cambiasso care trebuia sa ii asigure dublaj cand venea Raobben. Macaronari ne/simtiti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează