INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ce surpriză pentru Tănase pe aeroport! A primit o ofertă în direct: "Erai pe lista lor" » Fani din Anglia și Egipt l-au recunoscut

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2015 14:42

Cristi Tănase a plecat spre China unde va semna cu Tianjin Teda. În aeroport mijlocașul a fost asaltat de fani pentru poze.

"Dodel" a avut și o surpriză din partea unui fan din Anglia, care nu l-a uitat după meciurile cu Liverpool și Chelsea.

"Mie nu-mi place fotbalul, dar pe el îl cunosc! Toți prietenii mei din Anglia, românii, îl iubesc și cred că e grozav!", a spus acesta conform Digi.

Imediat, un alt fan a venit la Cristi, de această dată acesta era egiptean. I-a transmis că e bun prieten cu președintele de la Zamalek (cel mai important club din Egipt).

"Dacă mai aveai puțină răbdare ai fi ajuns acolo, erai pe lista lor!", i-a spus acesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
823925891011690
Tudorache Silviu  •  05 Iulie 2015, 18:59

se uita asta saracul la aia de vorbeau cu el ca la felul noua:)) isi zicea in sinea lui mah ce dreacu zic astia:)) *** in china singurul mod prin care se va intelege cu aia va fi prin semne sau prin scuipaturi:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  05 Iulie 2015, 17:57

Păi eu sunt fanul lui PINELANDS UNITED FC din Barbados , că am băut cea mai bună pina-colada pe-acolo ... Și eu l-aș fi vrut între bucătari , dar e atât de stupid și de urât Dodel ăsta că și *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  05 Iulie 2015, 17:32

Mare ți-e grădina, Doamne! Poate nu ați văzut că mai era acolo un fan din Mozambic, căsătorit cu o doamnă din Suedia, verișoara unui magnat din Bangladesh, care avea o fiică la Roma căsătorită cu un miliardar din Malayesia, prieten cu președintele unui club din Taiwan. Acesta din urmă i-a transmis lui dodel că, dacă mai avea răbdare, primea un contract... Știre de tot râsul! Frumos dumunica la emisiunile umoristice ale Gazetei! Lipsesc Daniela Crudu, Țociu și Palade! Comici vestiți, aia sunteți!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează