INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

Centrare de gol, Ogăraru!

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Şapte etape lipsise Ogăraru la Ajax. Profitînd de suspendarea lui Bruno Silva, "tricolorul" s-a întors în echipa "lăncierilor" (4-0 cu Excelsior) după 42 de zile de pauză. A început uşor ezitant, dar şi-a revenit rapid, jucînd foarte bine, mai ales în faza ofensivă. În minutul 40, a depăşit un adversar în viteză şi a centrat perfect pentru golul lui Huntelaar. Imediat, a pătruns decis în careu, şutînd însă pe lîngă poartă. Etapa viitoare, derbyul cu PSV la Eindhoven!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  03 Martie 2008, 13:05

Pt Tudor...si daca esti stelist ce? La Euro joaca Steaua sau nationala? Ce conteaza cine o sa fie fundas dreapta ? Dupa mine sa fie cine-o fi, poate sa fie stelist rapidist dinamovist polist etc etc NUMAI SA JOACE BINE !!! Sa fie Guritza sau Ogararu , nu ma intereseaza , doar sa joace bine! HAI ROMANIA !!!!

 •  03 Martie 2008, 09:16

bravo georgica!!!!!

 •  03 Martie 2008, 07:56

Felicitari George

Vezi toate comentariile (4)
Comentează