INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Cernat a înscris pentru Karabukspor: "Ţin pumnii lui Dinamo în campionat şi echipelor românești în Europa"

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2010 00:00

Mijlocașul român Florin Cernat a contribuit la victoria formației sale, Karabukspor, în mecul din etapa a patra a campionatului Turciei, deschizînd scorul în partida din deplasare cu Kasimpasa, 1-2.

Cernat a marcat în minutul 12, Elmas a majorat diferența în minutul 78, iar Tjikuzu a înscris pentru gazde în prelungiri.

"Mă bucur că am reușit să contribui la această victorie, aveam nevoie de un rezultat bun. M-am adaptat bine în Turcia și sper să am evoluții cît mai reușite și în continuare.

Urmăresc campionatul României și sper ca Dinamo să se impună. Le ţin pumnii şi echipelor româneşti în cupele europene, sper să aducă puncte importante ţării", a zis Cernat pentru GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mirceavaduvaaurel
mirceavaduvaaurel  •  15 Septembrie 2010, 16:03

dinamo kiev 1 steaua bucuresti 4 :X

alexinhoo
alexinhoo  •  15 Septembrie 2010, 15:46

Urmariti meciuri live pe fotbal - live.hi 2.ro/ ( fara spatiii ) Astazi 21:45 Bayern Munchen - AS Roma 21:45 CFR Cluj - Basel 21:45 Marseille - Spartak Moscow 21:45 MSK Zilina - Chelsea 21:45 Real Madrid - Ajax 21:45 AC Milan - Auxerre 21:45 Arsenal - Sporting Braga

Vezi toate comentariile (2)
Comentează