INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BOLOGNA - INTER 0-0

Chivu a avut o prestaţie foarte bună cu Bologna la debutul noului sezon de Serie A

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Cu Chivu integralist, Inter s-a apropiat de forma din sezonul trecut abia după pauză. Nu i-a ajuns decît pentru un punct.

Suporterii Interului au aşteptat degeaba o reacţie a favoriţilor după eşecul cu Atletico Madrid (0-2), din Supercupa Europei. Nerazzurrii n-au reuşit decît un 0-0 la Bologna, în epilogul primei etape a noului sezon, la capătul unui meci în care au arătat două feţe. Au suferit cumplit în prima parte, cînd le-au lipsit şi ritmul, şi ideile, şi s-au trezit la reluare. Numai că Milito, Pandev şi Sneijder nu l-au putut bate pe portarul Viviano, iar Eto'o a trimis balonul în "transversală".

Chivu? În ciuda evoluţiei catastrofale de la Monte Carlo, antrenorul Rafa Benitez l-a titularizat din nou pe flancul stîng al defensivei Interului. Iar "tricolorul" i-a răsplătit încrederea printr-o evoluţie bună. S-a achitat de sarcinile defensive, iar cînd jocul i-a oferit ocazia a venit inclusiv în sprijinul colegilor din atac.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 August 2010, 14:44

ciudat..toate ziarele scriu ca a fost trompeta meciului. pe cine sa credem? eu zic ca pe ceilalti.

pele_brazilia
pele_brazilia  •  31 August 2010, 13:39

Materazzi ma scuzati

pele_brazilia
pele_brazilia  •  31 August 2010, 13:37

nu il mai tot pupati in fund pe chivu ca a jucat slab..nu mai e ce-a fost odata..adevarul e ca e cam slab..o sa ajunga ca materetti..rezerva de lux..sa nu va luati de mine ca sunt fan chivu dar acesta e adevarul...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează