INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER L-A SUFLAT RIVALEI PE FUNADŞUL ROMEI

"Chivu a fost la un pas de Milan în 2007"

Cristian Chivu
Cristian Chivu

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 11:32

Gazzetta dello Sport a dezvăluit cum putea ajunge căpitanul "naţionalei" la echipa lui Silvio Berlusconi. În vara zbuciumată a anului 2007, Chivu a avut destule oferte pentru a se transfera de la AS Roma.


Inclusiv de la Barcelona şi Real Madrid. Despre interesul pe care AC Milan l-a avut faţă de căpitanul "naţionalei" se ştiu mai puţine detalii însă.

Alberto Cerruti, jurnalistul Gazzettei dello Sport, a dezvăluit aseară, într-o intervenţie televizată la Sky, că fundaşul român s-a aflat foarte aproape să ajungă la marea rivală a lui Inter: "Se pare că acum Philippe va trece la Milan. Dar aceeaşi poveste a fost şi în 2007, imediat după finala Ligii de la Atena, cu Liverpool. Atît francezul, cît şi Chivu au fost în tratative avansate, dar pînă la urmă nu s-a mai perfectat nici una dintre mutări".

Cristi a semnat în august 2007 cu Inter, care l-a cumpărat pentru 16 milioane de euro plus fundaşul Andreolli, iar transferul s-a dovedit cît se poate de inspirat, românul cîştigînd aproape tot ceea ce era de cîştigat, mai puţin Supercupa Europei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rorika
rorika  •  02 Martie 2011, 12:51
Postat de cholito18 pe 02 Martie 2011, 12:36

in sf o echipa care si-a dat seama ca nu e bun de nimic

ce haios esti prietene ...

cholito18
cholito18  •  02 Martie 2011, 12:36

in sf o echipa care si-a dat seama ca nu e bun de nimic

rorika
rorika  •  02 Martie 2011, 11:23

Poate ca a facut mai bine ca nu s-a dus!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează