INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UN SEZON DE NOTA 7

"Chivu de aplaudat"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Căpitanul "naţionalei" a primit laude pentru evoluţia la Inter pe ansamblul acestei stagiuni. În analiza făcută de Gazzetta dello Sport, fundaşul român a luat nota 7, la fel ca Pandev, Balotelli, Cordoba şi Stankovici.

 

"Operaţia la cap suferită după meciul cu Chievo a întrerupt, dar nu l-a împiedicat să facă un nou sezon care merită aplauze. Fundaş stînga, pregătit oricînd să fie jolly-joker-ul pe orice poziţie, ştie să stea în teren şi pe banca de rezerve, sărbărtorind cu un gol extraordinar contra Alatantei", comentează cotidianul roz. Care l-a ales pe Diego Milito cel mai bun jucător interist, acordîndu-i nota 10. Argentinianul e urmat în top de Sneijder cu 9,5, Zanetti (9), Cambiasso, Eto'o, Maicon şi Samuel, toţi primind nota 8,5.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
ronaldo666
ronaldo666  •  17 Mai 2010, 18:46

felicitari chivu sper sa castigi finala de la madrid

 •  17 Mai 2010, 16:47

Din respect trebuia sa-l includa si pe el in grupul celor cu cele mai mari note. N-a jucat el de 10 intotdeauna, dar doar din cauza ca a revenit dupa o accidentare asa de groaznica, merita asta ca un premiu de consolare. Oricum, felicitari Cristi!

 •  17 Mai 2010, 16:16

@neamtu:mie mi se pare ca esti un frustrat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează