INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Chivu de Bavaria » Şi Bayern Munchen e cu ochii pe fundaşul lui Inter

Iată echipele care şi-l doresc pe Chivu din vară
Iată echipele care şi-l doresc pe Chivu din vară

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 04 februarie 2012 23:38

Românul e văzut drept înlocuitorul cel mai potrivit pentru belgianul Van Buyten, căruia nu-i va mai fi prelungit contractul scadent în vară.

Dacă nu-şi va prelungi în cele din urmă contractul cu Inter, Cristi Chivu va avea de unde alege în mercato estival. Cu fiecare zi ce trece fără a avea un semnal clar de la patronul Massimo Moratti se lărgeşte şi lista cluburilor interesate de serviciile sale. New entry: Bayern Munchen.

Preşedintele Uli Honess a anunţat deja că apărarea va fi întărită din nou la vară, iar surse din anturajul clubului bavarez susţin că românul e o variantă pentru poziţia de fundaş central. Post pe care Jerome Boateng şi Badstuber nu vor mai avea concurenţă din iulie, în condiţiile despărţirii de Van Buyten, 32 de ani, aflat şi el pe final de contract.

Antrenorul Jupp Heynckes vrea tot un apărător experimentat în locul belgianului, iar Chivu, 31 de ani, se înscrie foarte bine în tiparul cerut. În plus, spre deosebire de un Howedes, pentru care Schalke cere undeva în jurul a 18 milioane de euro, interistul nu-i costă pe nemţi decît salariul şi prima de instalare. Ceea ce-l face şi mai atractiv.

"O nouă provocare"

Cristi a dat şi el de înţeles că, dacă nu va putea ajunge la un acord cu nerazzurrii, l-ar tenta mai degrabă un alt campionat decît Serie A, unde evoluează de aproape nouă ani. O nouă destinaţie aşadar, variantă ce sporeşte practic şansele unui Bayern, Real, Manchester City, Liverpool sau Paris Saint-Germain.

"Avem nevoie de întăriri. E o mare problemă pentru noi cînd se accidentează doi, trei jucători" (Franck Ribery, atacant Bayern)

4 milioane de euro ar putea fi salariul lui Chivu dacă va semna cu Bayern Munchen

Ce echipe îl vor pe Chivu:

ITALIA: AC Milan, Napoli
OLANDA: Ajax
SPANIA: Real Madrid, Malaga
ANGLIA: Manchester City, FC Liverpool
GERMANIA: Bayern
TURCIA: Galatasaray, Fenerbahce

10 cluburi din 6 ţări şi-au exprimat pînă acum interesul pentru Cristi Chivu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
vladulescianu
vladulescianu  •  08 Februarie 2012, 07:35

in anglia fundasii centrali au 2 metri cum e hangeland,ce sa faca asta acolo?

ulle
ulle  •  05 Februarie 2012, 11:59

Doar astea? Slabut, sa asteptam primavara sa infloreasca harta.

wwerko80
wwerko80  •  05 Februarie 2012, 11:57

Dute frate la ajax. Nu e un campionat asa de puternic, nu se cere performanta prea mare(vs italia,spania,germania sau anglia nici nu se compara) si ma rog, acolo sa lansat. Ar fi misto sa isi termine cariera tot acolo... Bafta chivu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează