INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Chivu despre revenirea la Inter: "Mă știu bine cu de Boer, dar nu m-a căutat nimeni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2016 00:00

Cristi Chivu a fost abordat de Gazzetta dello Sport în legătură cu o posibilă revenire la Inter, în calitate de asistent al noului antrenor Frank de Boer.

"Eu din nou la Inter? Dacă mă cheamă...", a fost prima reacție a fostului fundaș nerazzurro, care apoi a detaliat: "Mă știu bine cu Frank, dar până acum nu m-a căutat nimeni de la club. Eu sunt în vacanță în Spania, împreună cu familia. Urmăresc tot timpul echipa, dar n-aș vrea să comentez ce se întâmplă acolo".

Chivu, 35 de ani, a renunțat la fotbal acum doi ani, din cauza unei fracturi de metatarsian suferite în 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
liberta
liberta  •  10 August 2016, 10:14

Chivutule, asta ar fi ultima! dupa ce ai pacalit atat de bine fotbalul, acum sa pacalesti si antrenoratul... Ai uitat ca etapa de etapa in Srerie A si in UCL erai cel mai slab notat in acelasi ziar care "te-a contactat" si acum. ai prins medalie de Champions League ca nu era nimeni pe postul tau disponibil, iar cand veneai la "nationala" ti se rupea unghiuta (in Bamboo) si nu jucai nici magarusu' la antrenamente. Doar tu puteai sa te propui in halul asta la Internazionale, nu ti-a ajuns ca o cariera intreaga ai pacalit fotbalul, vrei sa mai pacalesti si antrenoratul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close