INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAMPIONI ŞI LA RALIURI

Chivu e cel mai lent: vine la antrenament doar cu 91 km/h!

Articol de - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Jucătorii lui Mourinho obişnuiesc să gonească atunci cînd vin şi pleacă de la Appiano Gentile. Bolizii care-i transportă la antrenamente depăşesc cu mult limita de viteză legală şi toţi s-ar alege cu amenzi serioase dacă s-ar instala radare pe Viale dello Sport, care duce la cantonamentul de la Pinetina.


Cei de la "Striscia la Notizia" au pus un astfel de aparat şi au înregistrat "performanţele" campionilor Italiei. Cel mai rapid a fost Quaresma, portughezul-fantomă adus în vară, care a depăşit cu 91 de km/h limita legală de viteză de 50. Podiumul e completat de alţi doi "ciudaţi", Balotelli (139 km/h) şi Muntari (136). Printre cei mai "cuminţi" se numără Chivu, care nu fuge decît cu 94 de km/h, secondat îndeaproape de colegul său din defensivă, brazlianul Lucio, cu 98, viteza medie a "nerazzurrilor" fiind de 110 km/h.


Primarul localităţii Appiano, Gianni Clerici, a anunţat că va intensifica în acea zonă controalele radar, "dar nu imediat, ca să nu-i oprim din cursa către Champions League şi titlu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  12 Mai 2010, 16:37

sa vazut adevarata valoare a lui chivu im meciu cu serbia....am luat 5 goluri,n-ul va ajunge niciodata pe gica popescu.....

 •  12 Mai 2010, 16:32

eu st abonat la inter,si toti spun de chivu ca joaca cu morcovul in cur.in gazzetta dello sport tot 5,5 su 6 ea,m-ai mult nu...tar totus este slab pt inter pt alte echipe este un fundas bun...irriducibili neroazzurri forever.

 •  12 Mai 2010, 15:13
Postat de pe 12 Mai 2010, 13:00

este si cel mai slab de la inter,suporterri interului nu prea il iubesc asa de mult...

gazetarilor, banati-l pe primul bolovan ca nu are nici o treaba. in plus, baiete, repara-ti TV-ul pe lampi ca sa mai vezi si tu meciuri in care chivu este ovationat...vai de capul tau..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează