INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

Chivu frate cu banca? La Inter nici sezonul viitor nu mai e loc pentru el între titulari

Cristi Chivu
Cristi Chivu

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 12:58

Ieşit din graţiile antrenorului Leonardo după evoluţia modestă din "sfertul" de Ligă cu Schalke (2-5), Cristi Chivu ar putea fi rezervă şi sezonul viitor la Inter. Dacă rămîne.

Cotidianul Gazzetta dello Sport vede primul unsprezece al "nerrazzurrilor" fără fundaşul "tricolor" chiar şi în situaţia în care pe bancă ar veni Pep Guardiola.

Pe posturile unde intră el în discuţie, fundaş-central sau fundaş-stînga, principalii candidaţi sînt alţii: Ranocchia, Samuel şi Lucio pentru centrul apărării, japonezul Nagatomo pentru banda stîngă.

Gazzetta a publicat şi o posibilă formaţie, în care apar inclusiv jucătorii vizaţi pentru a fi transferaţi, mijlocaşii Cesc Fabregas, de la Arsenal, Luka Modrici (Tottenham) şi atacantul Alejandro Sanchez, de la Udinese:

Julio Cesar - Maicon (J. Zanetti), Ranocchia (Lucio), Samuel, Nagatomo - Stankovici (Cambiasso), FABREGAS, MODRICI - SANCHEZ, Pazzini, Eto'o.

Surprinde absenţa olandezului Sneijder, despre care se spune că va pleca în Anglia, unde e dorit de Manchester United şi de Chelsea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
crrr
crrr  •  05 Mai 2011, 13:40

Foarte bine ii fac astia de la Inter. Sa frece banca pana la adanci batraneti...Asta e rasplata "efortului"depus la nationala... Chivule sa te ajute Dumnezeu cum ai ajutat si tu nationala in ultimele meciuri. Imi este greata sa mai citesc stiri despre tine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează