INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STATUS QUO IN SERIE A

Chivu ramine lider cu Inter

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Situatie neschimbata la virful ierarhiei in Italia dupa etapa a 32-a. Pastele a adus victorii pe linie ale candidatelor la titlu. Liderul Inter, cu Chivu integralist, si-a pastrat punctul avans la sefie fata de Roma. Daca echipa lui Mourinho a invins-o clar pe Bologna (3-0) la Milano, giallorossii s-au impus cu 1-0 la Bari.

Nici Milan nu renunta la lupta si ramine la 3 puncte in spatele lui Inter si doua de Roma, dupa victoria cu 3-2 de la Cagliari. Dintre romani, Dorin Goian a mai jucat tot meciul la Palermo, care a pierdut derbyul sicilian de la Catania (0-2), in aceeasi situatie aflindu-se si Radu Stefan la Lazio (1-1 cu Napoli), in timp ce Codrea n-a fost nici rezerva la Siena (0-2 cu Atalanta), la fel ca Lobont la AS Roma.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close