INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NATALIA ÎMPLINEŞTE UN AN

Chivu s-a întors în ţară ca să-şi sărbătorească fetiţa

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2010 00:00

Căpitanul "naţionalei" a dat din nou o fugă la Bucureşti. După două zile de alergări uşoare la Milano, cu care şi-a reluat pregătirile în urma gravei accidentări la cap, fundaşul lui Inter a plecat din Italia pentru a fi alături de Natalia, care astăzi aniversează primul an.

 

Natalia Chivu s-a născut la 12 februarie 2009, la clinica Madonnina din Milano, şi a fost botezată de naşii de cununie ai cuplului Chivu, Victor si Manuela Becali. Cristi se va întoarce săptămîna viitoare la Milano pentru a-şi încuraja colegii din tribună, la meciul tur dintre Inter şi Chelsea, contînd pentru prima manşă a "sferturilor" Champions League. Fundaşul roman speră să poată reveni pe gazon spre sfîrşitul lunii martie.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
 •  12 Februarie 2010, 21:48

la ce fotbal are Romania si mai ales de cine este condus fotbalul in Romania la ce sa ne asteptam din partea ziaristilor? Dar ce tort avea aia mica? sotia lui Chivu gateste bine? sau deloc? cine duce gunoiul in casa? tintari au? lasa fotbalul domnule ziarist ca pe mine ma intereseaza ce ruj foloseste doamna Chivu,ce mascara Daca bate covoare,daca taie porcul, cu ce taie porcul, pe ce taie porcul si mai ales ce face cu el? Cirnati toxici pt ziaristi sper. Poate asa simtiti si voi toxinele voastre

pcsbb
pcsbb  •  12 Februarie 2010, 17:16

News Flash!! Nimanui nu ii pasa de Mutu,Chivu sau alt neica nimeni,dati si voi stiri sportive nu can-canuri de-astea. VA ROG!

luk-luigy
luk-luigy  •  12 Februarie 2010, 17:00

...Cristy , sa-ti traiasca fetele !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează