INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ÎN WEEK-END ACASĂ

Chivu va fi externat azi sau mîine!

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Cristi Chivu ar putea părăsi spitalul "Carlo Besta" din Milano în cursul zilei de astăzi, după ce i se vor fi scos firele, sau cel mai tîrziu mîine de dimineaţă.

Fundaşul Interului se simte tot mai bine după intervenţia chirugicală suferită la osul parietal drept şi medicii care-l îngrijesc au considerat că n-are nici un rost să-l mai ţină internat peste week-end, putînd continua recuperarea acasă. Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a anunţat că tricolorul "nu va rămîne la Milano, ci va merge acasă, în România, pentru o scurtă vacanţă în familie".

Din cauza accidentării suferite la cap în meciul cu Chievo Verona, Chivu va fi nevoit să ia o pauză de minimum trei luni şi va trebui să poarte o mască specială pînă la refacerea completă a osului parietal. Dispozitivul îi va fi comandat la un centru din Milano.

Medicul "naţionalei",Pompiliu Popescu, e optimist în privinţa lui Chivu şi crede că acesta "va reveni la pregătiri spre sfîrşitul lui februarie, începutul lui martie".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  13 Ianuarie 2010, 13:50

Imi pare rau de accidentarea lui Chivu... dar ce sa facem.. se recupereaza el

Vezi toate comentariile (1)
Comentează