INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KONYASPOR

Ciprian Marica s-a accidentat şi a plecat de urgenţă în Germania: "Sper să fie totul bine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 septembrie 2014 13:46

Ciprian Marica, autorul golului victoriei pentru România în meciul cu Grecia, 1-0, s-a accidentat în această săptămînă la antrenamentele celor de la Konyaspor.
"Din păcate, am o veste proastă pentru voi toţi cei care mă susţineţi mereu. Mi-am dorit enorm să debutez în faţa fanilor pe noul stadion, Doamne, cît am aşteptat acest moment! Soarta mi-a fost potrivnică, însă... În loc să fiu pe teren, să aduc bucurie în inimile fanilor, am ajuns în Germania, la Herne.

Am venit de urgenţă, pentru că la antrenamentul de miercuri am suferit o lovitură la genunchiul drept şi echipa medicală a decis să fac aici investigaţii mai amănuntiţe. Sper să fie totul bine şi să revin la voi cu veşti bune. Go Eagles!", a fost mesajul postat de Ciprian Marica pe contul său de facebook.

Atacantul va lipsi oricum de la partida cu Ungaria, programată pe 11 octombrie, fiind suspendat după cartonaşul roşu încasat la meciul cu Grecia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
hofer
hofer  •  14 Septembrie 2014, 04:39

Pacalici !

costacurta
costacurta  •  13 Septembrie 2014, 22:30
Postat de rozu pe 13 Septembrie 2014, 14:45

mimic nu ma surprinde aici... asemenea lui chivu, jucase si el 3 meciuri, cu totul... si a obosit saracul! marcele, vezi ca este pe langa tine! ai grija sa nu'ti fure masina :)))

Scrie Marcel cu M mare, merita.

gigelos
gigelos  •  13 Septembrie 2014, 18:19
Postat de bazileon pe 13 Septembrie 2014, 18:12

Poate crezi ca anticul Iconium e un fel de Urziceni?

Anticul Urziceni sau noul Urziceni ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează