Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 18:26 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 23:29

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) a încasat 5 goluri în prima repriză din Abha - Al Ahli, meci din etapa 15 a campionatului Arabiei Saudite. Scorul final a fost 0-6, pentru prima dată când Tătărușanu este bătut de 6 ori într-o partidă. 

Partidă de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu în compania celor de la Al Ahli, formație care a investit masiv în transferuri vara trecută.

Doar 20 de minute a rezistat intactă poarta lui Tătărușanu. Promițătorul mijlocaș Gabri Veiga a deschis scorul după ce românul a ieșit anapoda din poartă în încercarea de a ajunge primul la minge. Nu a reușit, iar Veiga a trimis balonul în poarta goală.

Mesajul public transmis de Liviu Ciobotariu în ziua în care șeful lui Dinamo îl așteaptă la discuții
SEPSI
Mesajul public transmis de Liviu Ciobotariu în ziua în care șeful lui Dinamo îl așteaptă la discuții

Ciprian Tătărușanu, „ciuruit” de vedetele Mahrez, Kessie și Veiga în Abha - Al Ahli

Două minute mai târziu, Feras Al Brikan a făcut 2-0 după ce un contraatac tăios al oaspeților l-a lăsat singur cu Tătărușanu.

Al Brikan a reușit „dubla” în minutul 28, după ce mingea centrată de Al Majhad în fața porții l-a lovit în zona abdominală și apoi a intrat în plasă.

Tătărușanu a fost învins a patra oară în minutul 38, de către Franck Kessie, fost mijlocaș la AC Milan și Barcelona. Ivorianul a șutat la colțul scurt, pe direcția românului, dar Tătărușanu s-a culcat la pământ mai devreme decât ar fi trebuit, astfel că nu a reușit să blocheze execuția.

Gabri Veiga a stabilit scorul pauzei, 0-5, în minutul 45. Spaniolul a ridiculizat un adversar, a pătruns în careu și a profitat de o altă ieșire neinspirată a lui Tătărușanu, pe lângă care a trimis mingea.

Cel mai rău meci al carierei pentru Ciprian Tătărușanu. Niciodată nu mai primise 6 goluri

În partea secundă, Tătărușanu a fost învins și de Riyad Mahrez. Algerianul pe care Al Ahli l-a transferat de la Manchester City a înscris în minutul 64, șut cu dreptul, din nou la colțul scurt. A stabilit astfel scorul final, 0-6. 

Tătărușanu nu mai primise 6 goluri într-un meci. De când a semnat cu Abha a primit 4 goluri în 4 partide, niciodată mai mult de atât.

S-a întâmplat, totuși, ca Tătărușanu să încaseze 5 goluri în câteva rânduri:

  • Dinamo - Gloria Bistrița 5-0 (aprilie 2009)
  • Rapid - FCSB 5-1 (aprilie 2010)
  • FCSB - Stuttgart 1-5 (noiembrie 2012)
  • Spania - România 5-0 (noiembrie 2019)
  • AC Milan - Sassuolo 2-5 (ianuarie 2023)

14 goluria primit Tătărușanu în ultimele 3 meciuri, 6 de la Al Ahli, câte 4 de la Damac și Al Ittihad

Citește și: 

Au! Alexi Pitu, pus la zid de antrenor în plină conferință: „Când va înțelege, va juca mai mult. Să pună tehnica în folosul echipei!”
FRANȚA
Au! Alexi Pitu, pus la zid de antrenor în plină conferință: „Când va înțelege, va juca mai mult. Să pună tehnica în folosul echipei!”
Incredibila decizie luată în „cazul City”! Ce riscă Manchester și ce se va întâmpla cu Pep Guardiola!
ANGLIA
Incredibila decizie luată în „cazul City”! Ce riscă Manchester și ce se va întâmpla cu Pep Guardiola!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”