INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA / DUISBURG - STUTTGART 2-3

Clau-gol

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Niculescu şi-a trecut în cont a doua reuşită în Bundesliga, cu Stuttgart, şi a avut şi o bară

Claudiu Niculescu n-a reuşit să-l bată ieri pe Ciprian Marica, dar a fost cel mai bun dintre cei patru români prezenţi pe teren în confruntarea MSV Duisburg - VfB Stuttgart (2-3). A treia partidă la rînd pentru ex-dinamovist în Bundesliga, al doilea gol. Şi ce reuşită! Era minutul 49, iar oaspeţii conduceau cu 2-0, cînd Niculescu a expediat o "directă" de la 20 de metri direct în vinclu: 1-2.

Golul său a avut efectul unui energizant asupra coechipierilor, modeşti în prima parte. Urmarea? N-a trecut mult timp şi Ishiaku a făcut 2-2. Claudiu îşi putea aduce echipa în avantaj, tot din lovitură liberă, numai că balonul expediat de el a lovit bara.

Şi în loc de 3-2, s-a terminat 2-3. Din nou un gol primit în ultimele secunde, ca şi în precedenta confruntare de acasă, cu Dortmund (3-3), astfel că ex-dinamovistului nu i-a rămas decît satisfacţia unei noi reuşite şi a unei evoluţii "peste" ceea ce a arătat de partea cealaltă Marica, înlocuit în minutul 69.

"Felipe", dezastru
Unul dintre motivele pentru care MSV a pierdut ieri a fost şi faptul că Filipescu şi Tararache, două dintre piesele grele ale gazdelor, nu s-au ridicat nici un moment la nivelul lui Claugol. Jucărie pentru Gomez în prima repriză, cînd neamţul a marcat o "dublă", "Felipe" a luat un "galben" în minutul 61 pentru un fault din spate la Marica, obligîndu-l pe antrenorul Bommer să-l înlocuiască (78). La oaspeţi, Sergiu Radu a fost din nou rezervă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
 •  17 Februarie 2008, 22:12

STELISTII-GURA NU MAI VB DE NICULESCU -A FOST SEFU VOSTRU -CUM VA PRINS CUM VA BAGAT MINGEA IN ATA ; LINISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FORZA DINAMO

 •  17 Februarie 2008, 22:08

BRAVO LUI SE VEDE CINE STIE SA EXECUTE LOVITURI LIBERE [DAL DRACU E BUN]

 •  17 Februarie 2008, 10:01

BBBBBBBBBBBBBBBB-ul acolo e locul tau tigane.poti sa dai 1000 de goluri tot in 2-bundesliga joci la anul;

Vezi toate comentariile (11)
Comentează