FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua "ciuruită" » Probleme mari pentru Costel Gâlcă după victoria cu Gaz Metan! Două absenţe importante plus doi incerţi cu Petrolul

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 10:01

Steaua a cîştigat partida din deplasare cu Gaz Metan, scor 2-1, iar astfel păstrează diferenţa de 7 puncte faţă de ocupanta locului secund, ASA Tîrgu Mureş, care la rîndul ei a cîştigat împotriva lui CSMS Iaşi, scor 1-0. 

Pentru campioana României a fost un meci foarte dificil, medieşenii trecînd în repetate rînduri pe lîngă egalare. Roş-albaştrii vor avea un meci foarte greu şi în etapa intermediară de la mijlocul săptămînii.

Liderul la zi din Liga 1 va întîlni pe teren propriu Petrolul, joi, de la ora 21:30, în direct la LookTV şi DigiSport. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO.

Meciul se anunţă mult mai greu decît cel din returul semifinalelor din Cupa României de săptămîna trecută, cînd Steaua s-a impus clar, 3-1 şi s-a calificat în finală.

Costel Gâlcă nu se va putea baza pe mai mulţi jucători importanţi, unii dintre ei fiind accidentaţi, iar alţii suspendaţi după meciul de ieri cu Gaz Metan, cînd roş-albaştrii au încasat 5 cartonaşe galbene.

Printre cei care au văzut avertisment aseară se numără Raul Rusescu. Acesta a încasat un cartonaş galben în minutul 87, cu doar cîteva secunde înainte să părăsească terenul.

În momentul în care arbitrul Cătălin Popa i-a arătat cartonaşul galben, atacantul Stelei a fost foarte nemulţumit, ştiind că se află la limita avertismentelor.

Pe lîngă aceştia, pe lista de jucători care cel mai probabil vor lipsi se mai află Alexandru Chipciu şi Giedrius Arlauskis. Primul s-a accidentat în cantonamentul naţionalei şi sigur nu va putea fi folosit, în timp ce al doilea acuză dureri la umăr după meciul dintre Anglia şi Lituania şi este şi el incert.

În ultima săptămînă s-a antrenat alături de colegi, însă doar la jocul cu mingea pe jos şi a făcut alergări uşoare alături de jucătorii de cîmp.

Tot pe lista incerţilor se numără şi Cristi Tănase. Acesta a părăsit terenul cu dureri musculare, însă nu se cunoaşte cît de gravă este accidentarea.

Cum ar putea arăta Steaua cu Petrolul:

Cojocaru - Papp, Tamaş, Varela, Guilherme - Breeveld, Prepeliţă - Ad. Popa, G. Iancu, Cr. Tănase - Ţucudean

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
1439630303023047
Mercauto Ro  •  27 Mai 2015, 13:55

Afacere profitabila gasiti aici http://www.onbusiness.net76.net/

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Aprilie 2015, 16:56

fara rusescu am jucat si in cupa si le-am dat 3 ! ii batem si acum!

armion
armion  •  06 Aprilie 2015, 14:27

Il doare pe berbec *** ca nu poate fata *** ! Ce i-am ciuruit noi ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close