INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Codrea, foarte bun la Siena, 3-0 cu Roma!

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Afla ce au facut internationalii romani in partidele din weekend numai pe www.ifotbal.ro! Siena a reusit o mare surpriza, invingind foarte clar, cu 3-0, pe AS Roma, locul 2 in Serie A. Paul Codrea, 90 de minute pe gazon, a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai gazdelor, nelasindu-l sa miste pe Pizarro, adversarul direct. Codrea a avut 3 suturi la poarta, dintre care unul cadrat, 43 de pase (76,6 reusite), o centrare, un dribling, 6 dueluri cistigate (60%), doua faulturi comise si doua suferite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  04 Februarie 2008, 17:37

bravo paul cind vedem asemenea rezultate avem motive sa ne mindrim ca suntem romani.pacat ca nu esti la fel de mediatizat in tara ta pt rezultatele bune si au prioritate stirile care nu au legatura cu sportul. ma refer la nunta unuia sau altuia la infidelitatea unuia sau altuia. pacat ca ziaristii romani scriu 2 rinduri cind ai asemenea succese si ii intereseaza mai mult parerile tale despre altii sau alte lucruri in general. Noi te iubim si suntem alaturi de tine. Forza Paul sei GRANDE

 •  03 Februarie 2008, 22:30

te iubim codrea !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close