INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MORDOVIA - KUBAN 1-3

Colacul de salvare » Dan Petrescu a avut nevoie de 9 etape până la prima victorie în liga secundă rusă: 3-1 cu Mordovia

Petrescu are motive să fie optimist, Kuban marcând ieri în 90 de minute aproape cât în primele 8 etape
Petrescu are motive să fie optimist, Kuban marcând ieri în 90 de minute aproape cât în primele 8 etape

Articol de - Publicat luni, 22 august 2016 00:00

Dan Petrescu a suferit 9 etape până la primul triumf în liga secundă rusă în al doilea său mandat la Kuban. A predat ”lanterna” și își menține postul.

Nouă etape a trebuit să aștepte Dan Petrescu pentru prima victorie în al doilea mandat pe banca lui Kuban! Fără antrenorul român pe bancă (suspendat o etapă), echipa din Krasnodar a câștigat ieri cu Mordovia, 3-1 la Saransk, și i-a salvat astfel postul "Bursucului", amenințat cu demiterea.

Succesul s-a conturat de la pauză, când oaspeții aveau 2-0, cu două goluri în interval de numai 7 minute (28-35), venite pe cursul jocului. Hubulov a deschis scorul, șut din 7 metri, apoi ugandezul Oloya a dublat avantajul printr-o execuție superbă, diagonală la vinclu din marginea careului.

Tot Hubulov, pe contraatac, a risipit emoțiile (67) cu un șut de la 17 metri. Golul lui Sarkisov (73) n-a mai contat. Kuban, 8 puncte, predă "lanterna", sărind de pe locul 20 pe 16, primul retrogradabil.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează