INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON

Comeback Gardoș?! Pe tușă de 8 luni, apărătorul lui Southampton va fi convocat pentru meciul cu Leicester de duminică

Articol de - Publicat miercuri, 30 martie 2016 00:00

Mult a fost, puțin a rămas? Început în vară, cu o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept, coșmarul lui Florin Gardoș e pe punctul de a lua sfârșit.

Managerul lui Southampton, Ronald Koeman, n-a anunțat încă lotul pentru meciul de duminică, din campionat, cu Leicester, așteptând întoarcerea celor 9 internaționali de la echipele lor reprezentative. Dar jurnaliștii britanici au aflat că apărătorul român va face parte din grupul pentru confruntarea cu liderul Premier League.

Refacere dificilă

Accidentat pe 23 iulie 2015, într-un amical cu Feyenoord, "tricolorul" a revenit la pregătiri în februarie, însă nu i-a fost ușor. Și nici Koeman nu l-a forțat. "Reintrarea în ritmul normal de antrenamente cu echipa nu a fost atât de simplă pe cum credeam. După câteva zile a trebuit să reduc intensitatea ședințelor. Acum sunt bine și sper ca în următoarele două săptămâni să vină și momentul în care voi juca din nou într-un meci oficial", mărturisea Gardoș pe 24 martie.

Ultima speranță

Ceea ce s-ar putea întâmpla chiar duminică. Ar fi o șansă cât de mică pentru fostul apărător al Stelei de a prinde pe ultima "sută" și lotul României la Euro 2016.

28 februarie 2015e data ultimei apariții a lui Gardoș la Southampton: 25 de minute cu West Brom (0-1), în Premier

19 meciuria bifat ex-stelistul la "Sfinți" în stagiunea 2014-2015, dintre care 11 în Premier

7 etapemai sunt pînă la finalul sezonului 2015-2016 în Premier League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vvalyy
vvalyy  •  30 Martie 2016, 11:54

Esti sigur tu mai *** E peste multi fundasi de la noi gen moti sau gaman

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  30 Martie 2016, 09:34

inca un roman terminat de Europa...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close