INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG

Conducătorii lui Zenit au decis! Mircea Lucescu poate fi demis duminică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 21:00

Mircea Lucescu o poate părăsi pe Zenit St. Petersburg zilele următoare. Jurnaliștii de la Rossiyskaya Gazeta au aflat că conducătorii lui Zenit îl vor demite pe "Il Luce" dacă va pierde meciul din weeknd cu liderul Spartak Moscova.

Principalele motive invocate pentru o eventuală demitere le reprezintă rezultatele foarte slabe din ultima vreme, dar și conflictele pe care le-a avut cu jucătorii.

Jurnaliștii ruși de la Izvestia susțin că șefii lui Zenit s-au reorientat rapid și sunt pregătiți să-l pună în locul lui Lucescu pe Sergei Semak, antrenorul celor de la Ufa.

Mircea Lucescu e la Zenit din vara lui 2016, însă îi poate părăsi pe ruși după meciul de duminică, de la ora 20:00, cu liderul Spartak Moscova. Zenit e pe locul 3, cu 43 de puncte, la 8 lungimi de primul loc.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
pma77
pma77  •  13 Aprilie 2017, 13:50

Lasa ca Manchester United e pe locul 6 in Anglia si nu-l mai da nimeni afara pe Mourinho dar asa se intampla cand antrenezi in campionate de mana a doua,daca Zenit nu-i vindeau pe Hulk,Witzel si altii acum erau pe primul loc.

bakunin
bakunin  •  13 Aprilie 2017, 01:15

Si aici il vaneaza Valentin pe bietul ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capca1
capca1  •  13 Aprilie 2017, 00:23
Postat de omidiu pe 12 Aprilie 2017, 22:05

Sa vina acasa. rapidul are nevoie de antrenor

Că care Rapid, vorba cântecului ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează