INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Confesiune tulburătoare a lui Mircea Lucescu: "Dacă aş mai avea o viaţă aş mai antrena o dată naţionala, dar aşa cred că e imposibil!"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 10:39

Mircea Lucescu, 68 de ani, a făcut o confesiune în ceea ce priveşte echipa naţională. Antrenorul care i-a pregătit pe tricolori în perioada 1981-1985 nu crede că mai poate reveni ca selecţioner.

"Nu cred că o să mai antrenez mult pentru că timpul se scurge implacabil. Dacă aş mai avea o viaţă aş mai antrena o dată naţionala, dar acum cred că este imposibil să mai fac asta. A fost una dintre cele mai frumoase perioade din cariera mea. Eram la început, plin de avînt, îmi plăcea noua meserie după ce terminasem cu cariera de fotbalist", a declarat Lucescu pentru ziarulring.ro

Antrenorul ucrainenilor de la Şahtior Doneţk a vorbit despre startul lui Răzvan ca antrenor al Petrolului, unde are 5 egaluri şi o victorie:

"Cred că dacă nu pierzi cîteva meciuri la rînd este un lucru bun pentru o echipă. Jucătorii prind încredere chiar dacă au fost doar rezultate de egalitate. Nu este uşor pentru Răzvan. A preluat o echipă din mers. Nici echipa nu mai este aceeaşi din toamnă, atunci fotbaliştii avînd nişte relaţii de joc care s-au pierdut după ce au intervenit modificările de lot. Nu a avut nici tot lotul valid şi mă refer aici la Adrian Mutu, un fotbalist care poate face diferenţa în campionatul românesc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
patopato
patopato  •  14 Aprilie 2014, 18:03
Postat de gerula9mm pe 14 Aprilie 2014, 17:23

ok, si "fapta" lui G.Popescu era a saptea !? parca a fost acuzat pentru o singura suma de bani..nu era si el tot al prima abatere ?

Mi-e greu sa accept ca Popescu nu isi merita pedeapsa, a furat din banii nostrii ai tuturor, si atitudinea asta de "mai presus de orice" pe care cei din haita celebra de puscariasi o afisau pe mine unul ma dezgusta profund. Iti dau perfecta dreptate si sunt in continuare extrem de revoltat in cazul lui Huidu, omul este un criminal care acum face caterinca la tv si radio dupa ce a omorat 3 oameni. Chiar este CRIMINAL cand depaseste pe dubla linie continua in curba lipsita de vizibilitate, bazandu-se doar pe capul de TIR pe care il conducea, sfidand pe oricine si orice, merita 10 ani de puscarie la Jilava.

gerula9mm
gerula9mm  •  14 Aprilie 2014, 17:28
Postat de valah7mai1986 pe 14 Aprilie 2014, 11:06

Gigantic fotbalist, cele mai bune centrari din banda din istoria fotbalului romanesc, superb antrenor, om mic si blatist inrait. Inculpat in furtul ghetelor de aur. Interviu cu Burleanu senior, Lucescu venea inainte de meci si propunea blaturi mizerabile. Tatal lui Razvan Burleanu il acuza de blat pe marele Mircea Lucescu! ://ofsaid.ro/2014/03/tatal-lui-razvan-burleanu-il-acuza-de-blat-pe-marele-mircea-lucescu/

bla, bla, bla si iarasi bla, batii campii cu brio! si daca ai avea dreptate, tot nu stirbeste asta cu nimic din meritele acestui om ca antrenor, unul din cei mai buni din istoria tarii, huaa stelistule..

gerula9mm
gerula9mm  •  14 Aprilie 2014, 17:23
Postat de patopato pe 14 Aprilie 2014, 17:19

Nu face nimeni 7 ani daca fura 2-3 gaini prietene....nu va mai lasati spalati pe creier de niste televiziuni imbecile....daca furi 2-3 gaini de 5-6 ori atunci faci 4 ani de parnaie, asta e clar. Nu face 7 ani nici ala de iti fura portofelul in tramvai, daca e la prima fapta ia cu suspendare. Ne place sa exageram si asta este exemplul clasic, asta ca sa ma refer doar la ultima ta fraza.

ok, si "fapta" lui G.Popescu era a saptea !? parca a fost acuzat pentru o singura suma de bani..nu era si el tot al prima abatere ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează