INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAȚIONALA TURCIEI

Continuă reacțiile după numirea lui Lucescu pe banca Turciei! Un antrenor important este deranjat de decizie

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 09:58

Șenol Guneș, tehnicianul lui Beșiktaș, a comentat decizia Federației din Turcia de a-l numi pe Mircea Lucescu selecționer: ”Românul a lucrat la Galatasaray și Beșiktaș, știe echipa Ucrainei și ceilalți adversari. Totuși, eu aș fi ales un turc liber de contract”

Mircea Lucescu, 72 de ani,  a fost numit week-end-ul trecut selecționer al Turciei, semnând un contract ce ar putea dura, cu tot cu anul opțional, până la Euro 2020.

La Istanbul, reacțiile continuă să apară. Șenol Guneș, secretul succesului lui Beșiktaș din ultimii doi ani, fost la "națională" între 2000 și 2004, ar fi vrut un tehnician local pe banca reprezentativei.

"Lucescu e cel mai bun antrenor străin, care a lucrat la Galatasaray și Beșiktaș, știe echipa Ucrainei și ceilalți adversari", a declarat Guneș, locul 3 la Mondialul din 2002. "Totuși, chiar dacă românul e valoros, aș fi preferat ca selecționerul să fie turc. Eu așa aș fi ales. Îi doresc succes".

Luce va debuta pe 2 septembrie, în deplasarea cu Ucraina, de la Harkov. Turcia e pe locul 3 în grupă (11p), la două lungimi în spatele Croației și Islandei, fiind urmată de Ucraina, cu același punctaj. 

3.000.000 €este salariul anual al lui Mircea Lucescu în Turcia

2 anieste durata contractului semnat de Lucescu; plus un an opțional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  07 August 2017, 15:52

Titlul corect, ptr. cele continute in articol, trebuieste amendat astfel :,,....Un antrenor de top din Turcia are o alta opinie''! Gunes este antrenorul campioanei Turciei, Besiktas, am dreptate ( fost la nationala intre 2002-2004, adica bronz in Coreea de Sud-Japonia, pe post de echipier/ antrenor nu-i asa?). Iar sansele de accedere pe locul 2, ce asigura participarea la baraj ori calificarea directa ( nu stiu amanunte privind grupa de calificare a turcilor ) sunt sensibil mai mari decat ale Romaniei. Cum o parere nu tocmai favorabila ( despre numirea lui Lucescu) au si 2 dintre cei care-au postat opinii la acest articol. Personal, cred ca jucatorii turci au resurse sa adune punctele ramase in joc in ultimele dispute, indifererent unde se desfasoara meciurile. Ceea ce nu-mi vine sa cred despre echipierii nationalei noastre. Carora le urez, insa, tot succesul din lume si sa ajunga pe locul al doilea in grupa noastra de calificare !

gtn5
gtn5  •  07 August 2017, 12:03

se va intoare si de aici cu coada intre picioare,sa se puna la pariuri acest lucru.

haudinamo
haudinamo  •  07 August 2017, 11:40

Tatal lui "alo taticu" le ia gologanii si nu ii califica :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează