INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA // VIDEO GENIAL: Șumudică a căzut într-un șanț :D + Alte două momente amuzante cu Șumudică în prim-plan: "Întreab-o pe nevastă-mea. Sun-o, îți dau numărul"

FOTO: Raed Krishan +6   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 19:58

După înfrângerea din amicalul disputat împotriva albanezilor de la Kukesi, scor 1-2, Marius Șumudică a fost întrebat la conferința de presă despre momentul inedit în care turcii l-au pus să se fotografieze călare. 

Șumudică a răspuns în stilul caracteristic: "Turcii mi-au spus că ei au 3 lucruri importante: nevasta, calul și arma. M-au pus pe un cal, că, vezi Doamne, aș fi lider. Eu ăsta sunt. Așa îmi place mie să mă desfășor. La amical îmi spuneau cei din staff să mă calmez. Eu nu pot. Pentru mine nu există asta. Întreab-o pe nevastă-mea. Sun-o, îți dau numărul. Armă nu am". :)

A luat plasă

Șumudică a fost și astăzi în centrul atenției. De data asta adversarul n-a mai fost arbitrul sau antrenorul advers ci plasa porții. Antrenorul lui Kayseri s-a împiedicat și a rămas blocat câteva momente în plasă, în amuzamentul celor de prezenți la meci.

Întâlnire cu Elis Bakaj

Fostul dinamovist Elis Bakaj a evoluat la adversara lui Kayserispor de astăzi, Kukesi. Marius Șumudică l-a recunoscut și a încercat să poarte o discuție cu albanezul, însă s-a lovit de barajul lingvistic: Bakaj nu a înțeles niciun cuvânt în română.

27 de meciuri
a evoluat Bakaj la Dinamo, marcând 5 goluri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
paiazze
paiazze  •  09 Ianuarie 2018, 10:19

Pai din pozele voastre reiese ca omul a stat in poarta, apoi s-a ridicat ajutandu-se de bara. Daca publici numai o poza, da, pare beat mort intr-un sant. Dar ceea ce faceti voi se cheama "stiri inventate". Bine, macar de-ar fi asta singura... Credeti-mi, m-ar distra la culme sa-l vad pe Sumudica intr-un sant, dar nu e cazul aici.

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  09 Ianuarie 2018, 09:16

O cam da in gropi ... de destept ce e ...

ucluj2011
ucluj2011  •  09 Ianuarie 2018, 00:59

Haaaaaa....Haaaaa... Haaaa!!! Bine Șumi!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează