INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GETAFE

Cosmin Contra furios, Getafe acuză jocul murdar al lui Atletico, 0-1, după un meci cu pumni şi o eliminare: ”Ne-au bătut la lupte”

Articol de - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 22:00

Juan Rodriguez, mijlocaşul lui ”Guriţă”, s-a arătat indignat de arbitrajul lui Melero Lopez: ”Te împing, te ţin, dar nu se întîmplă nimic. La gol au fost două faulturi în careul nostru”


Atletico i-a rupt lui Contra seria de trei meciuri fără înfrîngere la Getafe (1-0). Rezultatul, însă mai ales maniera în care l-a obţinut campioana Spaniei, l-a iritat pe "Guriţă". "Mă calcă pe nervi acest eşec, pentru că Atletico a folosit toate mijloacele să cîştige. Au exagerat la faulturi şi au apelat la alte trucuri. Totuşi, sînt mîndru de jucătorii mei. I-am înghesuit în careul lor şi cu un om în minus".

Antrenorul român este susţinut de Juan Rodriguez. "Cei de la Atletico te împing, te ţin, dar nu se întîmplă nimic. La gol au fost două faulturi: Miranda m-a împins, iar Mandzukici l-a tras pe Alexis, stopîndu-l să ajungă la minge. Ne-au bătut la lupte!", acuză mijlocaşul arbitrajul lui Melero Lopez.

Alexis a fost eliminat în minutul 56, după ce l-a lovit în faţă de Mandzukici, autorul singurului gol. "Getafe pare o echipă dură, însă şi ei au intrat des la rupere", s-a plîns acelaşi Juan Rodriguez.


0 goluri a marcat Getafe în cele 8 partide împotriva lui Atletico cu Simeone pe bancă, primind 16


"Atletico a folosit toate mijloacele să cîştige. Am muncit mult şi am jucat foarte bine, dar am avut ghinion. Meritam măcar un egal"
Cosmin Contra, antrenor Getafe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează