INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Cosmin Contra la Guangzhou, doar o formalitate » Cluburile au bătut azi palma pentru transfer! Salariu fabulos pentru antrenor

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 12:22

Getafe are probleme financiare, iar clubul a decis azi să se despartă de Cosmin Contra şi să accepte oferta din China, de la clubul Guangzhou R&F.

UPDATE 12:20: Clubul chinez confirmă oficial informaţiile: "Îl aşteptăm pe Contra să semneze"

----------------------------------------------
Surse GSP.ro din zona asiatică au precizat că cele două cluburi au bătut azi palma pentru transfer şi că mai rămîne de pus doar semnătura lui Contra pe contract!

Chinezii au fost dispuşi să plătească o clauză de reziliere de aproximativ 3 milioane de euro, pentru a-l aduce pe Contra la echipă.

Tehnicianul român ar urma să primească 6 milioane de euro salariu pe următorii trei ani!

Alături de Contra urmează să ajungă la Guangzhou şi mijlocaşul ofensiv Miguel Alfonso Herrero "Michel" (26 de ani), care evoluează la Getafe sub formă de împrumut de la Valencia.

"C0ntra e tînăr şi are timp să revină pentru a antrena din nou în Spania. Trebuie să se gîndească şi la familia lui, salariul oferit de chinezi este uriaş

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
pirucul
pirucul  •  19 Decembrie 2014, 12:35

cum e aia ca tu nu mergi la arabi? aaaaaa dar china e cu totul altceva nui asa am 9impresia ca china e chiar peste spania nu domnu contra?

madskills
madskills  •  19 Decembrie 2014, 08:45
Postat de unico_biancorossi pe 19 Decembrie 2014, 01:33

se dadea el rotund ca accepta sa plece in china ca sa ajute clubul, dar mai degraba cred ca e chiar dorinta lui sa o tuleasca dupa lovele grup. au romanii astia o mentalitate.. se multumesc mereu cu atat de putin.. si avea individul o cariera frumoasa ca antrenor, se pare ca are ceva talent. sa vezi ce antreneaza in china, care se chiNuie de 30 de ani sa invete futbol si tot degeaba.

La Contra e cu atat mai de neinteles ! Antrena in Spania, a castigat cat de cat si ca jucator, deci nu avea niciun motiv sa plece. Hai, pe Olaroiu il inteleg. Nu a strans cine stie ce ca jucator, a ales un fotbal bogat dar extrem de pretentios (pentru aia e o joaca sa detina un club) dar cu umilinta si seriozitate s-a impus si s-a imbogatit. Dar cand Contra era pus alaturi de Petrescu in fruntea listei de tinere sperante, ramai socat cand vezi ce alegeri au putut sa faca...Si-au pus singuri cruce la carierele de antrenor, care incepusera atat de promitator. Sau cine stie, poate au busola stricata: ei tintesc inspre vest si ajung cat mai in est

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 01:34
Postat de a.c.a.b_st pe 18 Decembrie 2014, 14:50

Muti bani,6 milioane in 3 ani nu sunt deloc de neglijat..dupa aia,se poate juca de-a antrenorul din nou,prin Europa.

just.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează