INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MANCHESTER CITY

Costel Pantilimon îl critică pe Guardiola pentru că l-a dat afară pe Hart: "Nu mă aşteptam la aşa ceva"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 20:35

Costel Pantilimon nu e de acord cu decizia lui Pep Guardiola de a-i transmite lui Joe Hart să-şi caute echipă, după transferul lui Claudio Bravo de la Barcelona.

"E o situaţie delicată cu Hart. E un jucător foarte apreciat. E ceva la care nu mă aşteptam. Dacă s-ar fi adus un portar de nivelul lui Neuer poate aş fi înţeles, dar în acest caz nu cred că s-a procedat aşa cum ar fi meritat.

Din câte ştiu, Joe avea un joc foarte bun de picior. Nu ştiu dacă Caballero sau Claudio Bravo arată vreo diferenţă atât de mare din punct de vedere al jocului de picior faţă de Joe. E o situaţie delicată, o acceptă, asta face parte din cariera de sportiv", a declarat Pantilimon la Digisport.

Portarul lui Watford a comentat şi dubla pe care a avut-o Steaua cu Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor încheiată cu victoria englezilor cu 6-0 la general.

"Nu mă aşteptam la diferenţa de goluri din tur. E o diferenţă într-adevăr, dar nu cea pe care a arătat-o scorul. La retur a fost un meci cât de cât echilibrat. City a avut o posesie foarte mare, a avut ocazii bune şi o organizare bună. Am crezut că va fi o partidă mult mai închisă, mai precaută din partea Stelei", a adăugat Panti.

"Nicuşor Stanciu e cel mai bun produs al fotbalului din ultima perioadă. Nu ştiu dacă s-ar potrivi pentru fotbalul englez. Aici se joacă dur. Pot spune doar că e un jucător bun şi a arătat o mulţime de calităţi până azi" Costel Pantilimon

4.500.000 €e cota de transfer a lui Pantilimon, conform transfermarkt

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
caminero
caminero  •  26 August 2016, 08:39

Phii, iti dai seama?!? l-a rusinat pe Pep de fatza cu tot satul! Oare cum o sa mai scoata spaniolul obrazul in lume? :D :D :D

vitrina
vitrina  •  26 August 2016, 07:45

Bloggeri idioti, unde e critica? Daca omul nu a fost de acord cu Guardiola, asta inseamna critica? *** la somaj hotilor de click-uri!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  26 August 2016, 01:05

ce presa *** Foloseste niste declaratii de la sportivi ca sa ii faca sa para judecatori! Rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează