INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

”Cu Mutu pe teren, Cesena a jucat în zece oameni”

La Cesena, Mutu are 4 goluri în 14 jocuri de Serie A
La Cesena, Mutu are 4 goluri în 14 jocuri de Serie A

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 12:33

Adrian Mutu a fost găsit printre responsabili pentru înfrîngerea categorică suferită de Cesena la Udine, 1-4. Agenţia ”Tuttocesena” l-a atacat direct: ”Cu Mutu pe teren, Cesena a părut că joacă în zece oameni. Atacantul român a părut o umbră, nu s-a văzut decît la marea ocazie ratată în prima repriză, care putea să aducă în avantaj echipa sa”.

Notîndu-l cu 4,5, calificativul minim al partidei, ”Tutto cesena” a concluzionat: ”Ne rămîne să repetăm acelaşi discurs. Mutu de la Fiorentina rezolva meciurile de unul singur, la Cesena - nu”.

O altă agenţie, ”Datasport”, i-a oferit circumstanţe atenuante: ”Mutu nu a reuşit să-şi celebreze cum şi-ar fi dorit ziua de naştere. Dar Cesena sa se gîndeşte prea mult la apărare şi foarte puţin la atac”. Nota acordată lui Adrian a fost 5.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
stormhb
stormhb  •  09 Ianuarie 2012, 21:14

WWW.CUPACUPELOR.RO - Vrei sa joci Fifa cu cei mai buni jucatori din Romania? te-ai saturat sa joci cu aceiasi jucatori zi de zi? sa joci intr-o cupa la 2 saptamani? noi te ajutam sa-ti gasesti nasul la jocuri, WWW.CUPACUPELOR.RO iti ofera o gama de 50 de jocuri online, de la fifa 07,Counter-Strike pana la yahoo pool, Conquiztador! Acum poti sa-ti arati adevarata valoare, sa dovedesti ca meriti sa fii in top, iti oferim sute de adversari buni, fa-ti cont si arata-ti valoarea !Cei mai buni dintre cei mai buni !

46and2
46and2  •  09 Ianuarie 2012, 15:34

e terminat mutu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează