INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Cu noaptea-n cap! » Alex Maxim se antrenează la Stuttgart de la 6:30 dimineaţa şi pe stomacul gol

Dezamăgit că joacă puțin, Maxim nu exclude o eventuală despărțire de VfB, deși are contract pînă-n 2017
Dezamăgit că joacă puțin, Maxim nu exclude o eventuală despărțire de VfB, deși are contract pînă-n 2017

Articol de - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 21:11

Jucătorii servesc micul dejun abia după ”încălzire”, care înseamnă 45 de minute de alergare în jurul terenului.

Alexandru Maxim are program de cazarmă la VfB Stuttgart. Disperat să scoată echipa din zona fierbinte a clasamentului - locul 15 la finele turului -, antrenorul Huub Stevens a trecut la măsuri neobişnuite.

Că i-a chemat pe jucători din vacanţă încă din 2 ianuarie, deşi campionatul îl reiau pe 30, mai e cum mai e. Dar obligativitatea de a fi în vestiar la 6:30 dimineaţa, echipat, le-a întrecut pe toate! Ieri, la 7:00, încă sub lumina reflectoarelor!, "tricolorul" şi coechipierii săi au dat ture de teren. Trei sferturi de oră!

Abia după "încălzire", durul Huub i-a invitat la restaurantul clubului, pentru micul dejun. Şi-a fost doar începutul. De la 10:30 a urmat un antrenament în toată regula. Jucătorii au primit liber după-amiază, dar tabloidul Bild nu garantează că va fi mereu la fel.

0 grade Celsius erau ieri, la 6:30 dimineaţa, în Stuttgart

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
yoalexander
yoalexander  •  07 Ianuarie 2015, 14:47

Daca se antreneaza asa, Maxim face antrenamentele lui Reghe "intr-un picior"! :)) Lasand gluma deoparte, Maxim are/avea o mica/mare lipsa de conditie fizica. Astfel de antrenamente le va prinde bine atat lui Maxim cat si coechipierilor lui. Era si cazul sa-i puna cineva la "munca", ca valoare indiviuala sunt de mijlocul clasamentului in sus, dar ca joc si conditie fizica erau clar depasiti de celelalte echipe.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Ianuarie 2015, 09:48

...Maxim va ajunge fotbalist ...daca se antreneaza asa ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează