INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Cum s-a decis Dan Petrescu să semneze cu Kayserispor: „Discuția cu el m-a convins” » Cine e antrenorul lui favorit

Dan Petrescu, 53 de ani, e optimist că-și va atinge obiectivul la Kayserispor +3   FOTO
Dan Petrescu, 53 de ani, e optimist că-și va atinge obiectivul la Kayserispor

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 18:21 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 19:22

Dan Petrescu, 53 de ani, e optimist că-și va atinge obiectivul la Kayserispor, echipă la care are 2 înfrângeri și o victorie.

„Am fost avertizat la ce mă înham, dar mă gândesc doar să ne salvăm, iar la anul vom face planuri. Sper să rămân cât mai mult în Turcia!", a spus Petrescu.

„Bursucul" a mărturisit că i-a cerut referințe fostului antrenor al "roș-galbenilor": "Românii au avut perioade de succes aici. Mai ales Mircea Lucescu, ce a pregătit echipe mari și apoi a preluat naționala. E antrenorul meu favorit, l-am urmărit atent, e impresionant cum se menține la nivel ridicat la vârsta lui. Șumudică mi-a spus că Süper Lig e mult mai bună calitativ și mai grea decât Liga 1. Discuția cu el m-a convins". 

Dan Petrescu, transfer de urgență din Liga 1 după înfrângerea cu Fenerbahce! Îi „fură” lui Becali un jucător cu un milion de euro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează