INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Dă Steaua şi Getafe în schimbul unei echipe mediocre » Unde va juca Ciprian Marica din sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 17:24

Ciprian Marica va juca din sezonul viitor în Turcia.
Managerul lui Konyaspor, Selcuk Aksoy, a confirmat că există o înţelegere între Marica şi echipa turcă. Românul este aşteptat în această seară să ajungă la sediul clubului. Alături de Marica va mai sosi şi Djalma, fostul atacant al lui FC Porto.

Ofertat de Steaua şi Getafe, Marica va semna pe două sezoane cu Konyaspor, formaţie care a terminat pe locul 11 în ultimul sezon.

"Transferul lui Marica s-a realizat. Ne-am înţeles în privinţa termenilor. Dacă nu va interveni ceva, îl aşteptăm în această seară la Konya. Ne-am înţeles cu atacantul român pe doi ani. Marica este un jucător cu o carieră bogată. Este atacantul naţionalei României. El a jucat înainte în aceeaşi echipă cu (Alexander) Hleb. Şi Hleb a avut o influenţă în realizarea transferului", a spus Aksoy.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
koky
koky  •  20 Iulie 2014, 00:21

ANUNT IMPORTANT ! CINE ARE BANI MULTI IL POATE AVEA PE MARICA ! PE POST DE ATACANT, DAMA DE COMPANIE ,ETC , ETC ....! ASA SUNT FETELE USOARE , CINE DA MAI MULT CU ALA SE DUCE !

braveheartro
braveheartro  •  19 Iulie 2014, 23:47

Dă steoaia și Getafe pentru o echipă mediocră? Băi ziarist penibil slugă la cioban, mai mediocră ca steoaia în Europa cine e? Milogule, lingi la căcăreze pentru un fursec de la cioban. Nu ți-e scârbă de tine? Marica a plecat pe un salariu de 5 ori mai mare decât ar fi luat la stână. Asta e echipă mediocră după mintea ta? C\nd o să-şi permită şi pârnăiaşul astfel de salarii să viseze la astfel de jucători.

fangigi
fangigi  •  19 Iulie 2014, 23:37

A DAT PE FC OAYA CRE{S}TINA BLATISTA SI PUSCARIABILA?? S-A PISSHAT PE EA ASA CUM FACEM CU TOTII? BRAVO MARICA, AI CRESCUT IN OCHII NOSTRI!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează