INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EXCLUSIV

Dacian Varga, oficial la Kuban! » Dan Petrescu: "Mulţumesc conducerii pentru efort"

Formaţia rusă Kuban Krasnodar şi-a prezentat lotul pentru sezonul competiţional 2011-2012, acolo unde Varga nu a fost prezent.
Formaţia rusă Kuban Krasnodar şi-a prezentat lotul pentru sezonul competiţional 2011-2012, acolo unde Varga nu a fost prezent.

Articol de - Publicat miercuri, 09 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 martie 2011 17:59

Jucătorul Sportului Studenţesc a reuşit pînă la urmă să-l convingă pe Vasile Şiman să-i dea liber pînă la vară pentru a juca la Kuban Krasnodar, echipa antrenată de Dan Petrescu . După două luni de negocieri aprinse, Şiman a cedat şi a fost de acord cu împrumutul mijlocaşului de 26 ani în Rusia, chiar dacă iniţial declasare că Varga va pleca din Regie doar sub formă de transfer definitiv şi nu împrumutat. Oficialii Sportului Studenţesc, au trimis deja cartea verde a jucătorului pentru a putea evolua în prima etapă a campionatului rusesc.

"Sînt foarte mulţumit că negocierile în ceea ce priveşte transferul lui Dacian Varga s-au finalizat, iar acesta va începe campionatul alături de noi. Mulţumesc conducerii pentru managementul clubului nostru. Au făcut eforturi mari pentru ca Dacian să îmbrace tricoul galben-verde. Pentru mine este important venirea acestui jucător şi mă bucur că afacerea s-a finalizat la timpul ei", a precizat Dan Petrescu.

Dacian Varga a jucat în şapte meciuri pentru Kuban în perioada de pregătire, unde a marcat şi un gol. Primul meci în care Dacian va debuta oficial va fi întîlnirea din campionat împotriva celor de la Rubin Kazan.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
21...
21...  •  09 Martie 2011, 19:34

Incredibil. La fiecare tur sau retur isi ia cateva sute din imprumutu lu Varga. Pana se retrage Varga din fotbal, face Siman ceva bani cu el :)))))))))

hiromatsu
hiromatsu  •  09 Martie 2011, 17:28

Tot ce inteleg din treaba asta este ca Siman are scla_vi de plantatie in subordine. Cu toata stima pentru calitatile fotbalistice ale celor doi - Balan si Varga - ei sunt tratati ca sclavii de plantatie (daca nu mai rau). Adica ei sunt "imprumutati" cu turul/returul, cu luna, cu saptamana, cu meciul. Si asta de cativa ani buni incoa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează