INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Dan Petrescu, băgat în ședință de patroana lui Kayserispor! Fanii îi cer demisia!

Dan Petrescu
foto: Imago
Dan Petrescu foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2021 11:41 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 12:15

Dan Petrescu e atacat de ofițerul de presă al lui Kayseri: „Suntem o echipă fricoasă. Nu am văzut nicio idee de joc pe teren”. Fanii îi cer demisia, se anunță măsuri radicale.

N-au trecut decât opt meciuri de când Dan Petrescu antrenează în Turcia și deja e pus sub mare presiune. 

Eșecul cu Sivas (0-2) i-a adus critici chiar din interiorul clubului. Ofițerul de presă al lui Kayseri a ieșit la atac, pe Twitter: „Suntem o echipă fricoasă! N-am văzut nicio idee de joc, nu am rezolvat problema ocaziilor de gol și a construcției atacurilor periculoase, pe care o avem de anul trecut”.

 În ultimele 6 etape, „roș-galbenii” au 3 goluri marcate și în total 6 cu Petrescu pe bancă.

Crash-test cu Șumudică pentru Petrescu

Presa din Turcia scrie despre măsuri radicale care se anunță în cursul acestei săptămâni. Berna Gözbaşı, proprietara grupării, a convocat o ședință de analiză, în care stafful tehnic va trebui să dea explicații pentru rezultatele slabe. Kayseri a ajuns pe locul 16, la un singur punct peste zona retrogradării (campioana Bașakșehir e prima sub linie). Și nu a mai câștigat de pe 30 ianuarie, cu Kasimpașa. Weekendul viitor, are etapă liberă, urmând duelul cu Șumudică și Rize, pe 3 martie.

Fanii îi cer demisia: „Scăpați de Petrescu!”

Și fanii sunt nemulțumiți de prestațiile de la venirea românului. „Pleacă, Dan Petrescu! Super Lig nu e Liga 1”, „Cu el, Kayserispor se prăbușește mai rapid decât în ultimele săptămâni” și „Du-te! Conducerea nu colaborează cu acest antrenor, nu înțelege nimeni ce jucăm. Scăpaţi de el!” sunt câteva dintre mesajele acide de pe rețelele sociale. Obiectivul fixat lui Petrescu este în pericol. 

Nu ne-am creat prea multe oportunități de gol și n-am reușit acțiuni periculoase în terenul advers în repriza a doua. Am primit gol repede și apoi gazdele au mizat pe contraatacuri.
- Dan Petrescu, antrenor Kayseri

17 goluria marcat Kayseri în 25 de meciuri, de departe cel mai slab atac din Super Lig în acest sezon. Pedro Henrique e golgeterul echipei, cu 4 reușite, Alibec având două

EXCLUSIV Claudiu Niculescu despre despărțirea lui Dan Petrescu de CFR Cluj: „A fost forțat să plece! Nu au mai avut răbdare”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, salvat în ultima clipă în Desna - Dinamo Kiev » A egalat în prelungiri și rămâne lider!

Adrian Ursea, la a treia înfrângere consecutivă cu Nice » „Vulturii”, învinși de Metz

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (35)
cornelcc
cornelcc  •  22 Februarie 2021, 20:50
Postat de cri5ti pe 22 Februarie 2021, 12:43

"nu au rezolvat problema ocaziilor de gol".. pai dacă v-ați luat antrenor fără sa studiați ce joaca echipele. lui... echipele lui nu își creează situații de gol.. stau cu fundul în poarta și le plesnesc din lovituri libere.. cornere și penalty-uri... Faza e ca în liga 1 i-a cam mers.. și în Europa la fel de câteva ori.. trebuie sa recunoaștem asta

“Nu am văzut nicio idee de joc pe teren” zise ofiterul de presa al echipei antrenate de DP (P de la penalty). E clar ca oamenii aceia nu sunt profesionisti, chiar deloc. Ar fi citit exact aceeasi fraza in articolele de presa din RO cand DP antrena kolosvar! Si-ar fi angajat un ANTRENOR!

176901212832165
Dan Petnaise  •  22 Februarie 2021, 19:09

Păi acolo nu se cumpără campionatul ca la Urziceanca și KFR.

pitea1982
pitea1982  •  22 Februarie 2021, 18:11

Nu merge peste tot cu jocul antifotbal. Autocarul in aparare. Un antrenor mare stie sa schimbe tactica si sistemul in functie de echipa si campionat. Petrescu doar cu o idee de joc. Autocarul in poarta. E mai bun Sumi, si ca motivator si ca tactica.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează