INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA

Dan Petrescu e scandalizat de ultimele evenimente din fotbalul românesc: "Nu-mi vine să cred ce se întîmplă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 noiembrie 2012 17:13

Dan Petrescu e pe cai mari în Rusia, după ce Dinamo Moscova a învins în derby-ul cu Spartak, scor 5-1. Dacă "Bursucul" e mulţumit de situaţia de la echipa sa, în schimb îşi face griji pentru fotbalul din România.

Petrescu nu înţelege deciziile drastice luate în "Dosarul Transferurilor", unde 8 oameni de fotbal au primit condamnări dure.

"Îmi pare rău că nimeni nu vrea să ajute fotbalul. Dacă lumea care vine în fotbal e arestată, de ce să mai vină!

Fotbalul românesc nu e ajutat şi asta e o problemă mare. Cred că doar 4 sau 5 echipe vor mai reuşi să rămînă la un nivel competitiv.

Noi, în România, încercăm să distrugem fotbalul prin deciziile pe care le luăm. Nu îmi vine să cred ce se întîmplă!", a spus Dan Petrescu la Dolce Sport.

SuperDan face spectacol în Rusia » Dinamo Moscova a cîştigat la scor derby-ul Moscovei cu Spartak, scor 5-1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
viorescu
viorescu  •  26 Noiembrie 2012, 08:27

Are memorie scurta, nu-si mai aminteste ce s-a ales de munca lui de la Urziceni. Daca tacea filozof raminea! Adica-l apara pe cel care transfera un jucator de pe urma caruia clubul se alege cu o suta mii euro, iar patronul pleaca acasa cu milioane!?! Si acelasi patron apare a doua zi la tv si se plinge de saracia de la clubul lui!?!

plischi
plischi  •  26 Noiembrie 2012, 06:32

pe undeva parca are si el dreptate. in sensul ca daca de la sud la nord, de la est la vest se fura intr-o veselie in toate domeniile, de ce-ar face legea exceptie cu oamenii din fotbal, adica sa fie aplicata, fiindca acestia nu sunt deloc mai banditzi decat mafiotii din politica, din sanatate, din justitie, din toate celelalte.

supersolo
supersolo  •  26 Noiembrie 2012, 01:19

Au furat milioane si acum cluburile nu mai supravietuiesc ....cum poti fi de acord cu cancerul asta???? ce legatura are treaba asta cu suporterii ...aia sunt aceiasi oameni care vin mereu la meci si PLATESC BILETUL....SUSTIN ECHIPA....daca esti dezinformat ....are cine sa-ti dea informatiile corecte si sa iti impui parerea...pacat ca amicul tau Gica Popescu e bagat pana in gat in asta ...dar stia ce risca ...nu?...alaturi de clanul de oieri Becali ...stii ca te asteapta puscaria odata si odata...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează