INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Dan Petrescu, victorie la debutul în noul sezon din Liga Campionilor Asiei » Jeonbuk merge în Thailanda în runda secundă

Jeonbuk Hyundai Motors, formația pregătită de Dan Petrescu (55 de ani), s-a impus pe teren propriu, în fața lui Kitchee, campioana sezonului trecut din Hong Kong, scor 2-1, în prima rundă din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei.
Jeonbuk Hyundai Motors, formația pregătită de Dan Petrescu (55 de ani), s-a impus pe teren propriu, în fața lui Kitchee, campioana sezonului trecut din Hong Kong, scor 2-1, în prima rundă din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei.

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 15:05 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 15:25

Jeonbuk Hyundai Motors, formația pregătită de Dan Petrescu (55 de ani), s-a impus pe teren propriu, în fața lui Kitchee, campioana sezonului trecut din Hong Kong, scor 2-1, în prima rundă din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei. Nana Boateng, fostul mijlocaș de la CFR Cluj, a fost titular și integralist pentru Jeonbuk. 

  • Jeonbuk Hyundai face parte din grupa F a Ligii Campionilor Asiei, alături de Lion City (Singapore), Bangkok United (Thailanda) și Kitchee (Hong Kong)
Cristiano Ronaldo, Neymar, Karim Benzema și Roberto Mancini, acuzați: „Devin ambasadorii uneia dintre cele mai feroce țări din toate timpurile”
ARABIA SAUDITĂ
Cristiano Ronaldo, Neymar, Karim Benzema și Roberto Mancini, acuzați: „Devin ambasadorii uneia dintre cele mai feroce țări din toate timpurile”

Dan Petrescu și Jeonbuk Hyundai Motors își începeau parcursul în noul sezon al Ligii Campionilor Asiei după 5 meciuri consecutive fără victorie obținute în prima ligă sud-coreeană. 

„Bursucul” și formația lui au primit vizita lui Kitchee, campioana stagiunii trecute din Hong Kong, iar Jeonbuk a obținut primul succes după mai bine de o lună, când se impunea în fața lui Incheon în campionat, scor 2-0. 

Jeonbuk Hyundai Motors, formația lui Dan Petrescu, succes în fața lui Kitchee în Liga Campionilor Asiei 

Gazdele au deschis scorul în minutul 6, prin fundașul central Hong Jeong Ho. Japonezul Jun Amano a centrat din lovitură liberă, de la 30 de metri, de poarta adversă, iar stoperul trupei lui Dan Petrescu a trimis balonul cu capul în poartă, fără șansă pentru brazilianul naturalizat din poarta lui Kitchee, Paulo Cesar. 

Campioana din Hong Kong a restabilit egalitatea în minutul 56, prin brazilianul Mikael. Chan Shinichi, fundașul stânga al oaspeților, a aruncat lung de la margine, balonul a ajuns la sud-american, care a preluat balonul pe piept și l-a învins pe Min Ki Jeong cu un șut spectaculos, din foarfecă, din apropierea liniei de tușă. 

Cinci minute mai târziu, Jeonbuk Hyundai Motors a marcat golul victoriei, prin Kyo Won Han. Atacantul japonez Jun Amano a primit mingea la marginea careului și a căutat poarta, dar șutul lui a fost blocat de un adversar. 

Balonul a ajuns la Kyo Won Han, iar mijlocașul lui Jeonbuk Hyundai Motors l-a învins pe Paulo Cesar cu un șut plasat, din 9 metri, la colțul lung. 

În runda secundă din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei, Jeonbuk Hyundai Motors se deplasează în Thailanda, pentru duelul cu Bangkok United. Partida este programată pe data de 4 octombrie. 

Citește și: 

Trei federații și-au ales noii selecționeri în această săptămână » Vincenzo Montella e pe banca Turciei

Cosmin Olăroiu, remiză în Liga Campionilor Asiei contra lui Al Sadd » Qatarezii puteau da lovitura pe final

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sughibughi
sughibughi  •  20 Septembrie 2023, 16:32

SuperDan

Vezi toate comentariile (1)
Comentează