INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  COREEA DE SUD

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj? » Jeonbuk a ratat calificarea în Liga Campionilor Asiei, iar antrenorul român pare a fi în pericol

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 09:42 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 09:47

Jeonbuk Hyundai Motors, formația antrenată de Dan Petrescu (55 de ani), a pierdut, în deplasare, contra lui Ulsan Hyundai, scor 0-1, în etapa cu numărul 38 din prima ligă din Coreea de Sud. Echipa antrenată de „Bursuc” încheie campionatul pe locul 4 și se califică astfel în AFC Champions League 2, varianta asiatică a Europa League. 

Duminică dimineață, Jeonbuk Hyundai Motors s-a deplasat pe terenul celor de la Ulsan Hyundai, campioana din acest sezon a primei ligi sud-coreene. Cu o victorie, echipa antrenată de Dan Petrescu ar fi terminat sezonul pe locul 3, poziție care asigura prezența în preliminariile Ligii Campionilor Asiei în stagiunea următoare. 

Transfer bombă în Superligă?! Alibec vrea să renunțe la bani ca să nu rateze Euro 2024 » Are o singură echipă în minte!
ROMÂNIA LA EURO 2024
Transfer bombă în Superligă?! Alibec vrea să renunțe la bani ca să nu rateze Euro 2024 » Are o singură echipă în minte!

Doar că echipa antrenată de „Bursuc” nu a profitat de pasul greșit făcut de Gwanju în deplasare cu Pohang Steelers, scor 0-0, și a cedat pe terenul lui Ulsan Hyundai, scor 0-1. 

Jeonbuk, echipa pregătită de Dan Petrescu, a pierdut pe terenul lui Ulsan Hyundai și a ratat prezența în sezonul viitor în Liga Campionilor Asiei

Unicul gol al partidei a fost marcat de Young-Woo Seol, fundașul stânga al celor de la Ulsan Hyundai, în minutul 32. Dan Petrescu a trimis în teren o echipă din care făceau parte 10 jucători autohtoni. 

Singurul „intrus” a fost mijlocașul japonez Jun Amano. Nana Boateng, fostul mijlocaș al celor de la CFR Cluj, nu a fost în lot pentru această partidă. 

Jeonbuk Hyundai Motors mai are de disputat un singur meci în acest sezon. Pe 13 decembrie, sud-coreenii primesc vizita celor de la Kitchee, formație din Hong Kong, în runda cu numărul 6 din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei. 

Jeonbuk ocupă locul secund în grupă, cu 9 puncte adunate în 5 meciuri, și nu mai are nicio șansă la calificarea în play-off. Lider este Bangkok United, din Thailanda, care a adunat 13 puncte în 5 etape. 

Antrenorul român ar putea să aibă postul amenințat după acest insucces. Ținând cont de faptul că nici Andrea Mandorlini, tehnicianul de la CFR Cluj, nu prea a avut rezultate în ultima vreme, n-ar fi imposibilă o întoarcere a „Bursucului” în Gruia.

Citește și: 

Dumitru Dragomir, reacție spumoasă după ce România și-a aflat adversarii de la EURO: „Tatăl lui Edi a făcut grupa. Era cu cruciulița într-o mână și cu cealaltă mână în urnă”

Viorel Moldovan e satisfăcut de grupa „tricolorilor”: „Să-i mulțumim lui Dumnezeu. Ce, nu-i bine?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bozo76
bozo76  •  04 Decembrie 2023, 22:53

Maii... chiar merci ca ati scris de Jeonbuk Hyundai Motors. Chiar vroiam sa stiu ce au facut dupa 1 an de lupta. Sau cate zile or fi.

calinescu_
calinescu_  •  03 Decembrie 2023, 14:03

Posibil numai daca NELUTU VARGA e *** ...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

LostSociety
LostSociety  •  03 Decembrie 2023, 11:32

Toți cei care îl critică pe Petrescu, în ciuda caracterului dificil, omit un aspect! Petrescu chiar e antrenor și se vede mereu după ce părăsește Clujul. CFR-ul are mereu nevoie de el, e făcut pentru CFR.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează