INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Dan Petrescu recunoaşte: "Da, au fost oferte din Premier League" » Explică de ce nu s-a realizat mutarea în Anglia

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 11:02

Dan Petrescu a fost ofertat în ultimele luni după perioada bună petrecută la Moscova, dar pînă la urmă nu a mai ajuns în Premier League.

Antrenorul român a fost dorit de Crystal Palace şi de Fulham, dar Petrescu a refuzat şi a explicat de ce: "Oferte au fost şi vor fi, dar vedem în viitor. În Anglia a fost ceva, dar nu s-a putut. Am un an şi jumătate contract.

Am spus-o şi o repet, indiferent cine vine acum, nu vreau să plec pînă nu termin contractul sau pînă cînd cei de la Dinamo mă dau afară.

Dacă vreau să termin contractul, înseamnă că mă simt bine aici. Am 4 ani şi jumătate, îl încep pe al 5-lea, normal căa m-am obişnuit. A fost greu la început, dar acum nu mi se mai pare", a explicat Petrescu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
plischi
plischi  •  28 Decembrie 2013, 15:24

ps. v-ati dat seama, cred, ca aia cu engleza a fost o gluma...

plischi
plischi  •  28 Decembrie 2013, 15:23

apoi va pleca in anglia, se va chinui sa invete din nou engleza, o va lua de la-nceput, dar asta-i soarta antrenorului de fotbal in zilele noastre.

blue_man
blue_man  •  27 Decembrie 2013, 18:29

Dan Petrescu are mari sanse la titlu in Rusia.are lot foarte bun si ar fi culmea sa plece de la o echipa din Rusia unde are sanse la titlu,la o echipa din Anglia unde obiectiv este salvarea de la retrogradare.daca castiga titlu cu Dinamo Moscova sau chiar si locul 2 care aduce participarea in Champions League,cota lui va creste imens.eu ii doresc multa bafta lui Dan Petrescu!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează