INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LYON - AS MONACO 0-0

Daniel Niculae a debutat pentru Monaco în Ligue 1: "Am ratat multe ocazii, dar e un început bun de sezon"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Daniel Niculae, atacantul lui AS Monaco, a vorbit la finalul partidei cu Olympique Lyon, încheiată cu scorul de 0-0. Acesta a debutat în Ligue 1 la noua sa echipă, după transferul din această vară de la AJ Auxerre.
Vezi rezumatul partidei! (video)

"Am avut mai multe ocazii pe finalul meciului, însă nu am ştiut să le fructificăm. Încă dinaintea meciului, fiind debutul sezonului competiţional, eram conştienţi că va fi o partidă grea, mai ales că a fost prima etapă din campionat. În plus, căldura ne-a creat probleme, iar adversara noastră a fost Lyon", a spus Daniel Niculae după finalul partidei.

"Era bine dacă am fi reuşit să fructificăm una dintre cele trei ocazii importante pe care le-am avut. Mai sunt lucruri de rezolvat. Cele trei puncte ar fi contat foarte mult, totuşi e un start bun de campionat. Sper că etapa viitoare, cu Montpellier, vom reuşi să cîştigăm", a adăugat internaţionalul român.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
florinch
florinch  •  08 August 2010, 12:06

Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana lucrand pe calculator?Trimite un e-mail cu textul "LUCRU ACASA" la adresa: [email protected] si vei afla cum.

xpigames
xpigames  •  08 August 2010, 11:41

google: xpi games jocuri caterinca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează