INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Dezvăluire din interiorul FRF: „Chivu a fost ofertat” + „El nu mai e român”

Cristi Chivu/ Foto: inter.it
Cristi Chivu/ Foto: inter.it

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 11:29 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 12:41

Daniel Pancu, selecționerul României U21, a declarat că înainte ca el să fie angajat, Cristi Chivu a avut o ofertă de a prelua naționala de tineret, însă a refuzat.

Pancu e la cârma naționalei U21 din avara lui 2023. Însă, el putea să nu fie selecționer în acest moment, dacă fostul său coleg, Cristi Chivu, ar fi acceptat oferta FRF. Fostul fundaș a preferat însă să rămână la Inter U19, echipă alături de care a câștigat campionatul la tineret în 2022.

Un nou preț pentru Compagno. Cât cere acum Gigi Becali pentru atacantul de la FCSB
FCSB
Un nou preț pentru Compagno. Cât cere acum Gigi Becali pentru atacantul de la FCSB

Daniel Pancu: „Chivu a refuzat naționala U21. El nu mai e român, e italian la mentalitate”

„Îl văd pe Chivu în fotbalul italian. Probabil o echipă de Serie B, care se luptă pentru promovare. Dar e posibil oricând să se schimbe antrenorul la Inter, e de-al casei şi poate intra oricând la o echipă cu mari pretenţii. Nu-l văd în Liga 1, are o mentalitate schimbată, nu mai e român la mentalitate, e 100% italian. 

Vrem, nu vrem, nu mai e român. Ar fi greu să se adapteze la noi. Până acum a refuzat, a avut oferte şi de la echipa naţională, de la U21, înaintea mea, dar a refuzat să se întoarcă în România. Nu-l convingi cu bani, nu are nevoie. 

Are nevoie să antreneze în condiţiile pe care le doreşte el. Italia e cel mai bun loc de unde să înceapă să antreneze la seniori”, a declarat Daniel Pancu, potrivit as.ro.

Chivu ar urma să plece de la Inter în vară

Contractul actual al lui Cristi Chivu expiră în vara acestui an, iar antrenorul român nu vrea să mai rămână la Inter Primavera. El și-ar dori să preia o echipă de seniori, cel mai probabil din Serie B.

În locul lui Chivu, pe banca lui Inter U19 ar urma să fie numit Samir Handanovic, fostul mare portar al echipei italiene, potrivit fcinter1908.it. 

VIDEO. Daniel Pancu, mesaj categoric pentru fotbaliștii României U21: „Sunteți pe nicăieri!”

Citește și:

Continuă scandalul cu biletele declanșat înainte de Dinamo - Rapid » Ce au decis fanii giuleștenii
DINAMO - RAPID
Continuă scandalul cu biletele declanșat înainte de Dinamo - Rapid » Ce au decis fanii giuleștenii
Un belgian care nu mai joacă în Liga 1 vrea un apartament la Cluj Napoca: „M-am atașat de acele locuri. Nu pot uita oamenii, supa și muzica lui Tzancă Uraganu!”
U CLUJ
Un belgian care nu mai joacă în Liga 1 vrea un apartament la Cluj Napoca: „M-am atașat de acele locuri. Nu pot uita oamenii, supa și muzica lui Tzancă Uraganu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  26 Ianuarie 2024, 22:54
Postat de Ioano13 pe 26 Ianuarie 2024, 11:22

Omul e o ființă socială, cu memoria copilăriei și conștiența apartenentei la o natiune. Indiferent de succesul în viata, plecarea din mediul său mental poate provoca durere. Emil Cioran a avut succes în Franța, dar niciodată nu s-a simțit francez și i-a lipsit România. Eu însumi, am în familie un caz , o ruda apropiata, care are succes deplin profesional în Germania, este căsătorit cu o nemtoaică, are copii, dar niciodată nu a fost adoptat cu prietenie de nemți și nici el nu se simte altfel decât român. Un needucat, un primitiv, un individ fără conștiența apartenentei la o natie( săracă, bogată, pierzătoare,etc) este ca un animal, demn de admirație pentru fizicul său și este fericit pentru ca are " de toate". Durerea dezradacinarii nu are legătură cu succesul sau insuccesul ci cu ceva mult mai profund și eminamente uman. PS. Nu critic pe nimeni, doar recunosc, sunt de moda veche și nu sunt adeptul supremației instinctelor primare. În plus Chivu nu poate fi un tip cu bun simt, așa cum scria un postac ,atâta timp cât s-a adresat tuturor românilor, inclusiv părinților săi și ai soției, cu "stați dracului acasa"

Chivu este un roman care ne reprezinta .. de cate ori am fost in italia ... cei de acolo spuneau. CHIVU si MUTU... sa vorbesti tu un nimeni ... despre un campion ... penibil... Pancu este decat o sageata ... de asta e antrenor la nationala... Priviti pe toti care au fost la nationale .. nimeni ca antrenori .. Mutu, Pancu , Bratu,Radoi .. nici acum nu sunt antrenori .. doar reclama ..

VardyParty
VardyParty  •  26 Ianuarie 2024, 16:57
Postat de IonSaliu pe 26 Ianuarie 2024, 13:05

"... a declarat că înainte ca el să fie angajat, ..." E lăudabil ca ți-ai înghițit mândria. Nimeni nu se îneacă din mândrie. Hai, Rapidulețu, simbolu' Românului!

Hai bre, “io” te lăudam aicișa… :)

AdiLup1981
AdiLup1981  •  26 Ianuarie 2024, 14:02

Sa stea acolo în italia

Vezi toate comentariile (36)
Comentează