INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

De ce amînă Ştefan Radu prelungirea contractului » Şantaj la Lazio?

Articol de - Publicat joi, 30 decembrie 2010 00:00

Impresarii "tricolorului" vor mai nou să-i renegocieze angajamentul în condiţii superioare. Altfel, pleacă!


Prelungirea contractului cu Lazio nu mai e o prioritate pentru Ştefan Radu. De cînd a început să plouă cu oferte pe adresa lui, Bayern şi Manchester City fiind cele mai insistente, fraţii Becali joacă la două capete.

Potrivit Gazzettei dello Sport, impresarii ex-dinamovistului i-au solicitat preşedintelui lazial Claudio Lotito rediscutarea termenilor noului acord pînă-n 2015, care în formula deja negociată înseamnă 1 milion de euro salariul anual, dar şi o clauză de reziliere de 20 de milioane.

Dacă Lotito nu plusează, ceea ce e foarte probabil, date fiind posibilităţile financiare limitate ale clubului, tratativele cu alte grupări sînt inevitabile. Dacă la City, Radu nu-i chiar o necesitate, Bayern, în schimb, e disperată să-şi ia un fundaş stînga. Ieri tocmai a fost refuzată de principalul candidat, Leighton Baines (Everton). Iar Lazio, la rîndu-i, are o ţintă clară în lotul bavarezilor: Klose.


Ultimatum pentru Mutu!
După ce-a "sărit" ultimul antrenament dinaintea Crăciunului, precum şi cina festivă de la club, Mutu a întîrziat marţi o jumătate de oră la reunirea lotului Fiorentinei. Cauza: avionul cu care s-a întors din vacanţă a avut la rîndu-i întîrziere. Şi-a cerut scuze, dar antrenorul Mihajlovici l-a avertizat: "E ultima oară cînd înghit aşa ceva!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alpin
alpin  •  30 Decembrie 2010, 09:05

Iar isi baga fratii Becali coada! Lacomia lor va ruina cariera lui Radu, cum au facut cu atatia jucatori romani de valoare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează