INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MAINZ

De neînțeles! Antrenorul l-a lăudat pe Maxim, dar l-a trecut pe bancă! Presa din Germania acuză: "Trebuia să joace mai mult"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 10:00

De bine ce jucase titular cu Hamburg (3-2), înscriind și un gol, fiind și lăudat de antrenor, Alexandru Maxim a dispărut surprinzător din primul unsprezece al Mainz-ului vineri seară, la Gelsenkirchen, 0-2 cu Schalke.

Victimă, din nou, a sistemului defensiv pentru care a optat Sandro Schwarz. Tehnicianul și-a adus aminte de el în minutul 70, la 0-1, dar s-a dovedit tâziu. Ceea ce tabloidul Bild și managerul Rouwen Schroder nu i-au trecut cu vederea.

" Mainz 05 a avut doar o ocazie clară de gol pe toată durata partidei. Schwarz a mers pe o strategie defensivă și l-a scos din echipă pe conducătorul de joc Maxim. A fost mult prea multă prudență", a comentat Bild.

Iar Schroder a acuzat încă de la pauză alegerea antrenorului: "Trebuie să fim mai curajoși în față".

11 pase 
a dat Maxim în 20 de minute, dintre care 8 reușite. A avut 15 contacte cu balonul și a alergat 2,77 km       

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  21 Octombrie 2017, 12:38

Nu vi se pare ca seamana destul de mult cu trecutul? Mai mereu antrenorii aleg sa-l sacrifice pe Maxim din "ratiuni tactice"... In general nemtii cauta cel mai mult exact ceea ce nu au jucatorii romani: constanta, efort sustinut. Poate nu degeaba jucatorii romani care au facut cariera in campionatul german au fost D. Munteanu si Lupescu, doi jucatori nu sclipitori, dar jucand constant bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează