INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO Vestul Sălbatic! Dennis Man, „victima" celui mai dureros joc din cantonamentul Parmei

Chiar dacă Parma a retrogradat, atmosfera din lotul echipei lui Dennis Man și Valentin Mihăilă e foarte bună
Chiar dacă Parma a retrogradat, atmosfera din lotul echipei lui Dennis Man și Valentin Mihăilă e foarte bună

Articol de - Publicat luni, 19 iulie 2021 14:37 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 17:06

La sfârșitul fiecărui antrenament al Parmei, jucătorii care pierd meciul-școală sunt luați la țintă de învingători. Dennis Man a primit două mingi tari la această „tragere". 

Chiar dacă Parma a retrogradat, atmosfera din lotul echipei lui Dennis Man și Valentin Mihăilă e foarte bună. Și „cruciații" inventează jocuri care să-i distreze și să-i motiveze în același timp.

„Loserii” se aliniază în poartă. Ghemuiți. Țintele!

După fiecare antrenament din cantonamentul de la Castelrotto, cei din echipa care pierde meciul-școală se așează unul lângă altul pe linia porții, ghemuiți, cu spatele la teren. 

Și învingătorii șutează de la marginea careului, încercând să-i țintească pe „adversari" în fund. Unii trag mai ușor, alții cât pot de tare.

Vestul Sălbatic! Dennis Man, „victima
Dennis Man este unul dintre transferurile importante făcute de Parma, foto: Imago

Dennis Man s-a rostogolit de durere

Dennis Man a fost „victima" tragerii prezentate în acest filmuleț postat pe Twitter-ul Parmei. A primit cele mai tari șuturi, două mingi care l-au făcut să se rostogolească de durere, în timp ce "lunetiștii" sărbătoresc.

Comentariul parmegianilor la videoclip: "Acesta este momentul în care Castelrotto se transformă în Vestul Sălbatic".

Dennis Man, revenire după 3 luni. Valentin Mihăilă, tot la recuperare

Man a revenit la trei luni după ruptura musculară suferită la coapsă, jucând în amicalul câștigat de Parma (2-0) cu Stegen Stegona, echipă din liga a cincea peninsulară.

Valentin Mihăilă încă e în recuperare, după ce a fost operat în luna mai pentru a doua oară din cauza pubalgiei care l-a afectat și sezonul trecut.

Alte știri despre Dennis Man:

EXCLUSIV Dennis Man, victima colegilor de la Parma: „A fost lovit intenționat la antrenamente, s-a băgat antrenorul” + motivul declinului lui Adi Petre: „Nu acceptă criticile”

„Parma și-a blindat bijuteriile” » Dennis Man și Valentin Mihăilă au viitorul stabilit: „Asta e dorința lor”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
napocarepublic
napocarepublic  •  19 Iulie 2021, 18:06

Sa l bags la nationala .. Cici are nevoie de bonusul aferent.. Avem in Nationala teepee de talia Lui Man,Ianis Hagi,Tanase say Morutzan plus Radoi (omul machidonilor cu cele mai slabe rezultate din istorie) si asteptam rezultate....nu for fi niciodata cu famiglia becali la butoane

napocarepublic
napocarepublic  •  19 Iulie 2021, 17:57

Din asta nu o iasa fotbalist veci..o sa moara sperantza

22cea
22cea  •  19 Iulie 2021, 17:53
Postat de observator_federal pe 19 Iulie 2021, 16:01

Lui Dennis Man și eu i-aș trage un șut... Sau, mai bine, l-aș lăsa în durerea lui. Cică "Fotbalistul român al anului 2020"...

Se intorc Dobrin si Balaci in mormant :(((

Vezi toate comentariile (9)
Comentează