INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Depor nu renunță la Andone pentru mai puțin de 20 de milioane de euro!

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2017 10:29

Clubul galician încearcă să repete lovitura dată anul trecut, când l-a vândut pe golgeterul Lucas Pérez la Arsenal cu același preț.

Și în acest an, Deportivo La Coruña și-ar putea vinde golgeterul. Dar, dacă se va întâmpla, suma va fi cel puțin la fel de mare ca în 2016. Când clubul galician l-a anunțat din start pe Arsène Wenger, managerul lui Arsenal: "Dacă îl vreți pe Lucas Pérez, trebuie să achitați clauza de reziliere!". Și nu l-a cedat pe atacantul care marcase 17 goluri decât după ce londonezii au încheiat pactul pentru 20 de milioane de euro.

"Românul are 30 de milioane clauză de reziliere"

Nici acum, gruparea alb-albastră nu vrea să renunțe cu ușurință la cel mai prolific jucător. Cele 10 milioane oferite de Sporting Lisabona în schimbul lui Florin Andone (potrivit A Bola) nu par să-i impresioneze pe șefii din La Coruña.

Corespondentul cotidianului As în Galicia susține că "Andone are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, iar Depor nu îl va lăsa să plece pentru mai puțin de 20 de milioane".

12 goluria marcat Florin Andone în primul său sezon în LaLiga cu Deportivo La Coruña

30% din viitorul transfer ajunge la Cordoba

Reporterul de la As explică de ce prețul este atât de ridicat: "Clubul se așteaptă să primească mai multe propuneri în acest mercato. Și, după ce l-a achiziționat pe Andone cu 4 milioane vara trecută, va trebui să achite Córdobei 30 la sută din viitorul transfer. Și 25 la sută din sumă va ajunge la Fisc". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează