INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Descoperit de fiul unui preot! Ionuț Filip a ajuns pariul președintelui de la Messina

Filip (primul din stânga, jos) e al patrulea român din istoria Messinei, după Prodan (2001-'02), Dombrovschi (2011-'12) și Marin (2014-'15)
Filip (primul din stânga, jos) e al patrulea român din istoria Messinei, după Prodan (2001-'02), Dombrovschi (2011-'12) și Marin (2014-'15)

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2016 00:00

Ionuț Filip, 2 goluri în 2 meciuri la Messina (Serie C1), e pariul președintelui.

Messina l-a descoperit pe noul Prodan. Ionuț Filip, 28 de ani, al doilea român care înscrie pentru echipa siciliană, a prins o bază de pagină în Gazzetta dello Sport după cele 2 goluri la primele 2 meciuri în Lega Pro (fosta Serie C1).

Fundașul dreapta venit de la Săgeata Năvodari este pariul președintelui Natale Stracuzzi, care-l caracterizează succint: "Posac, echilibrat, un băiat de aur".

Ionuț i-a fost recomandat de un scouter italian, fiul unui preot calabrez. Președintelui i-au fost de ajuns câteva filmulețe. L-a convins pe antrenor să-l titularizeze cu Lupa Castelli și Filip a decis meciul (1-0), trasor la vinclu: "O să vedeți, mai înscrie".

Profeție adeverită cu Foggia (3-2). "Mă inspir după șuturile lui Parisi (fost vârf al Messinei), vreau să fiu urmașul lui", spune Ionuț.

"Aici mi-am găsit a doua casă. Vreau să rămân și în sezonul viitor să joc cu Messina în Serie B"
Ionuț Filip, fundaș Messina

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează