INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Dezvăluire surprinzătoare făcută de una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc: "Barcelona m-a urmărit un an şi jumătate"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 17:53

Andrei Ivan (20 de ani), fostul jucător al celor de la CSU Craiova, în prezent la Krasnodar, în prima ligă din Rusia, le-a dezvăluit jurnaliştilor ruşi că a fost monitorizat timp de un an şi jumătate de Barcelona. 

"Barcelona m-a urmărit timp de un an şi jumătate, dar apoi m-au văzut cei de la Krasnodar şi am ales acest club. Echipa este bună, puternică. În plus, stadionul este frumos, iar condiţiile sunt excelente", a declarat Andrei Ivan, într-un interviu acordat celor de la Match TV.

2.000.000 €este cota lui Ivan, potrivit transfermarkt.de

Andrei Ivan nu a reuşit să se impună la Krasnodar, iar în această iarnă ar putea fi împrumutat la clubul-mamă, CSU Craiova (detalii pe larg despre posibila mutare, aici)

Rușii au cerut ca Ivan să fie titular în echipa lui Mangia, iar patronul Mihai Rotaru ar fi cerut timp de gândire, pentru a fi sigur că Ivan poate prinde primul "11" al oltenilor, care au o ofensivă excelentă, formată din Gustavo, Băluță și Mitriță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
deny74
deny74  •  13 Decembrie 2017, 18:36

Tare asta:l-a urmărit Barcelona,dar el a ales Krasnodar.A uitat sa zică ca Plesan ca ține de mic cu Krasnodar.Ca ăla pe unde ajungea,ținea se mic cu echipele respective.

blocatu
blocatu  •  14 Decembrie 2017, 00:58

daca e un articol in stilul gsp, inteleg! dar daca intr-adevat Ivan a declarat asta , declar si eu ca este chiar mai prost decat alt mare oltean, Raducanu Claudiu! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

425731240965213
Viorel Chirca  •  13 Decembrie 2017, 21:55

Cine a scris articolul asta asa de serios?!! Tare as vrea sa stiu daca caricatura asta de articol e scris la misto sau pe bune.....e gluma? ca sa ne descretim fruntile sau e jurnalism serios?!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează